Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19702
Players nickname
Ivkez_Milivojevic
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Dec 4, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/a4d0FlN

Iki Mikipriki

Player
Player
Ime (u igri) : Ivkez Milivojevic
ID:19702
Zanimanje(u igri) : Vojnik
-------------------------------------------
Razlog za BAN : 1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.
Slika(dokaz) : -------------------------------------------
Zahtev : Ja stvarno nisam kriv nizasta, nisam nikome davao moj nalog niti sam radio bilo kakve radnje koje nisu dozvoljene. Nisam znao da na mom tvink nalogu nesmem biti u nezakonitoj org. , jer mi to niko nije rekao. A za moj tvink sam i zaboravio, ako je neko kriv krivi su oni koi me nisu izbacili zbog neaktivnosti na tvink nalogu. Na taj nalog nisam ulazio vise od 2 meseca, i cak sam i zaboravio za njega. A sto se tice naloga na Epic games i Rockstar, s vremena na vreme sam ih menjao na mom kompjuteru jer na jednom nalogu nisam mogao da igram GTA Online, a na drugom sam mogao. Ako je problem u belo cemu od navedenog, stvarn vas molim da mi date sansu da ispravim to, jer stvarno mislim da sam to zasluzio. Igram Grand Rp vec vise od godinu dana i imam hiljade sati u njemu, nikada nisam bio toksican igrac i nikada ranije nisam blokiran stvarno ni na jedan dan. Doveo sam oko 20 prijatelja da igraju vas server i oni su aktivni svaki dan. Igranje grand rp mi je promenilo zivot i unelo jos vise srece u njega i stvarno sam zadovoljan sa vasim radom na samom serveru. Jos jednom bih vas zamolio postovana administracijo da mi date jos jednu sansu, jer stvarno nisam kriv, na kraju vi to odlucujete, ali ja mislim da svako zasluzuje jos jednu sansu i da treba da mi uvazite ovu zalbu. Nije meni kriv gospodin Administrator koji me je blokirao, ali se zalim na vasu gresku i stvarno vas jos jednom molim da mi neuskracujete ono sto me najvise cini srecnim i ispunjava mi svaki dan zadnjih godinu i vise dana.
-------------------------------------------
Svako ko moze i hoce da mi pomogne moze me kontaktirati na discord: ile8002#3649

Status
Not open for further replies.
Top Bottom