Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora | Lukas Anderson

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13852
Players nickname
Petra_Loco
Administrators nickname
Lukas Anderson
Date
Dec 5, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/264604/

Petra Loco

Player
Player
Zalim se na odluku administratora, dosao sam na pijacu i vidio sam svog starog prijatelja (id 11981) i zezao sam se sa njim te mu i pokazao pasoš da me se sjeti i onda sam iz sale slucajno opalio iznad njegove glave. Nisam razmisljao da sam u zelenoj zoni. Zao mi je ali mislim da nemam nikakve veze s njihovom situacijom sto se dogodilo poslije toga, te sam dobio za p.z.z 1.1 koje kaze - "Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori ". Kao sto se vidi u njegovom pov-u nisam nikome nastetio niti nikoga ubio.
Ako nije problem zelim da me se shvati i da mi se oprosti sto sam slucajno iz ne razmiljanja opalio metak. Hvala

Petra Loco

Player
Player
Misljenja sam da sa covjekom koji je prijavio drugu osobu nisam imao nikakve interakcije, nisam njemu nista govorio niti sam na njega pucao, te poslije svega toga vidi se da spremam revolver i odlazim dalje gledati sta ima na tezgama, zahtjevam unwarn a ovih 3h zatvora cu odraditi jer se nece odluciti prije sutra ujutro nista. Hvala i laku noc.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Ja sam reportao id 19981, nisam stavio id 13852 jer nije imao nikakvu komunikaciju samnom i nista mi nije uradio niti zgresio, ako se moze dati unwarn bilo bi super…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom