.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Na 44-toj sekundi ID 33663 je zvao Joca Sarma na bubicu i pisao mu poruke da ga ne robaju i spamovao gaSve se vidi u POV-u. Id 33663 me je kasnio spamovao preko discorda zato sto smo ga robali a bili smo u istoj familiji a on je bio kickovan iz fama zbog bezobrazluka nedelju dana pre ovoga.
Korpus delikt.
ID 30885 ID 21867 ID 11743
Zahtevam da ova familija dobije warn i ovi momci pristojne kazne.
.Vi niste svesni koliko ste vi toga skrsili, decku lik uzima pare a stoji desno od njega, nije imao puske na glavi i tokom pljacke si bio u discord pozivu
Ja bih rekao da je tvoje mišljenje toliko bitno da ne možeš da veruješ koliki bol u K imam!Vi niste svesni koliko ste vi toga skrsili, decku lik uzima pare a stoji desno od njega, nije imao puske na glavi i tokom pljacke si bio u discord pozivu
Ja bih rekao da je tvoje mišljenje toliko bitno da ne možeš da veruješ koliki bol u K imam!dobices warn na familiju zbog MG drugo pucate bez 5 sekundi
Jel treba da se nasmejem?Ja bih rekao da je tvoje mišljenje toliko bitno da ne možeš da veruješ koliki bol u K imam!