ggDostvaljam pov mesto drugara posto je njemu racunar na servisu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ggDostvaljam pov mesto drugara posto je njemu racunar na servisu
Brat ispucao 5 metaka ar u 2 milisekundeDostvaljam pov mesto drugara posto je njemu racunar na
brate kako je tvoj drug njega video u vodi??? na povu se lik nigde ne vidiDostvaljam pov mesto drugara posto je njemu racunar na servisu
vidi se lik na 0:10 u uglu, vidi mu se glava kako viri iz vodebrate kako je tvoj drug njega video u vodi??? na povu se lik nigde ne vidi
bio sam ispod vode on me video ocu da vidim pov kako vidi krzo vodu da ja uradim to sledec
HAHAHAHHAHAHAbio sam ispod vode on me video ocu da vidim pov kako vidi krzo vodu da ja uradim to sledeci put
GG za gramatikujedno mi nije jasno kako vidish tolko lepo kroz vodu nek sporedi admin kako se vidi bez taj redux koji koristish
ko si ti da naredjujes adminima sta da rade dostavljen je pov vidis da si se ispalio sada idi nastavi da ronisjedno mi nije jasno kako vidish tolko lepo kroz vodu nek sporedi admin kako se vidi bez taj redux koji koristish
ko je tebe ista pitaoko si ti da naredjujes adminima sta da rade dostavljen je pov vidis da si se ispalio sada idi nastavi da ronis
ko je tebe ista pitao
vidi se lik, upravu si, ali kako on random dodje i pukne u vodu a lik se ne vidiividi se lik na 0:10 u uglu, vidi mu se glava kako viri iz vode
da kad uvecas sliku i skrinas se vidi, pa je procjenio gdje je bio i eto posrecilo mu sevidi se lik, upravu si, ali kako on random dodje i pukne u vodu a lik se ne vidii
sto ja nemam takvu srecuda kad uvecas sliku i skrinas se vidi, pa je procjenio gdje je bio i eto posrecilo mu se
brate dzaba ti to sve, po meni ovo zasluzuje pc check ali kako admin hoce