Objasni mu neke stvari vidiš da čovek ne zna šta piše...Kažeš da imam 15 godina u glavi, pišeš ne znam spojeno...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Objasni mu neke stvari vidiš da čovek ne zna šta piše...Kažeš da imam 15 godina u glavi, pišeš ne znam spojeno...
Rekao bih da su reči suvišne tako da je ovo moj odgovor... .!.Prije svega izvinjavam se na microfonu jer mi se nalazio bas skoro maltene ustima radi tolike buke ...... Pokusali me stici, ali nisu mogli tako da sam ja izgubio kontrolu i udario automobilom o stub.... gdje oni rade CR prvo ID:33017 zatim ID:29810 gdje me napucavaju da izletim sa ceste gdje me lice ID:29810 pogadja i zavrsava od 7-8 osoba koje su pucale prema meni ....veoma sumnjivo meni bar ........ zatim me podize bas on i gledajte sad ovo dobro .....on prilazi tacno me vidi "gdje stojim" ..... zatim kad mi govori da ruke dignem..... "negleda u mom pravcu" a ostalii me svi vide normalno.... puca metak i naravno opet me pogadja bez ciljanja pogledajte dobro ... zatim kao da je vidio da je pogrijesio..... govori da sadjem sa auta gdje se ja pomjeram i naravno on i dalje mene vidi i zna gdje se nalazim pogledajte roba bez problema .... zamolio bih vas da mu trazite POV ove situacije jer ja mislim da ova osoba koristi neke cheatove .... Zatim sta se desava ja suradjujem normalno podignem ruke on mi govori da bacim Balaklavu ja bacam i pazite sad ovo trazi da mu Razdvojni kljuc bacim, a u Genaralnim pravilima pise 6.14 Dozvoljeno je pljackati iz invetara samo oruzje pancire balaklave nikako razdvojni kljuc....Zatim suradjivao sam i morao me pustiti da odem kako ja zelim nije imao prava da me ubije ako sam ja ispunio njegove zahtjeve zar ne ? Tako kaze Ghetto pravilo 1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima nije je dopusteno ubiti !!! Kada sam krenuo prema auto on govori da nesmijem, ali meni je misic F ostao tako da je morao uci u auto i opet naravno vidi me normalno ....
Slamas ga .I.Prije svega izvinjavam se na microfonu jer mi se nalazio bas skoro maltene ustima radi tolike buke ...... Pokusali me stici, ali nisu mogli tako da sam ja izgubio kontrolu i udario automobilom o stub.... gdje oni rade CR prvo ID:33017 zatim ID:29810 gdje me napucavaju da izletim sa ceste gdje me lice ID:29810 pogadja i zavrsava od 7-8 osoba koje su pucale prema meni ....veoma sumnjivo meni bar ........ zatim me podize bas on i gledajte sad ovo dobro .....on prilazi tacno me vidi "gdje stojim" ..... zatim kad mi govori da ruke dignem..... "negleda u mom pravcu" a ostalii me svi vide normalno.... puca metak i naravno opet me pogadja bez ciljanja pogledajte dobro ... zatim kao da je vidio da je pogrijesio..... govori da sadjem sa auta gdje se ja pomjeram i naravno on i dalje mene vidi i zna gdje se nalazim pogledajte roba bez problema .... zamolio bih vas da mu trazite POV ove situacije jer ja mislim da ova osoba koristi neke cheatove .... Zatim sta se desava ja suradjujem normalno podignem ruke on mi govori da bacim Balaklavu ja bacam i pazite sad ovo trazi da mu Razdvojni kljuc bacim, a u Genaralnim pravilima pise 6.14 Dozvoljeno je pljackati iz invetara samo oruzje pancire balaklave nikako razdvojni kljuc....Zatim suradjivao sam i morao me pustiti da odem kako ja zelim nije imao prava da me ubije ako sam ja ispunio njegove zahtjeve zar ne ? Tako kaze Ghetto pravilo 1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima nije je dopusteno ubiti !!! Kada sam krenuo prema auto on govori da nesmijem, ali meni je misic F ostao tako da je morao uci u auto i opet naravno vidi me normalno ....
A ko si ti sine? Ajde mrs bre odavdeA ti si? Admin nisi, takodje pitan nisi, tićulica i pokri se ušima pusti onoga ko treba da odlučuje. Strašni sud je blizu.
Pripazi na ponasanje...toliko od meneA ko si ti sine? Ajde mrs bre odavde
Opaaa povredio sam ti drugara koji te podrzava i sad kao neka upozorenja, aaa... Pesak, toliko od mene....Pripazi na ponasanje...toliko od mene
Nemoj da glumis mafiju kada si pesak.Pripazi na ponasanje...toliko od mene
Ok badboy uzivajNemoj da glumis mafiju kada si pesak.