Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13729
Players nickname
Agento_Braun
Suspect ID
30179
Date of violation
Dec 5, 2022
Time of violation
18:25
Proofs
https://youtu.be/4jdJ9PAtFkk

AgentBraun

Player
Player
Sjedim u svom autu na benziskoj, staje bijelo vozilo pored mene. Lik izlazi iz auta vadi oružije i broji od 5 ka nazad. Nije postavio nikakve uslove ništa prije toga nije rekao. Odbrojao i puca u mene i ubija me. Nakon toga se izvinjava jer je navodno morao dug utjerati. Sa svojim autom pokušava moje pogurati i gurne moje auto na benzisku i explodira sve. Znači ovo je nešto najbizarnije što sam vidio na RP-u. Ne znam je li smiješno ili žalosno.

AgentBraun

Player
Player
Nisam LTA nego je explodirala benziska i završio sam u bolnici. vidi se sve na POV-u. Pogurao si vozilo izgleda na benzisku i tako me završio.. kako god, ako sti ovaj, pristup tvoj je niđe veze, dolaziš i brojiš odmah i pucaš, kakve logike ima ovo, kakav je to RP??

AgentBraun

Player
Player
Nije duzi POV od minut
nije teško postaviti duži POV ako želiš još 30 sekundi gledati kako stojim u bolnici. POV može biti kraći ako se vidi sve, što se u ovom slučaju vidi. Odgovori na moje pitanje, kakav je to RP? dolaziš ciljaš u lika i brojiš od 5 do 1 i pucaš, je li znaš da moraš prvo postaviti uslov i ako ja ne uradim ono što želiš, tada možeš pucati. Ovo nema nikakve logike, ne kontam te nikako znači, kakav je to RP?

Kemal Armani

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, prihvacam ovu zalbu​
  • Igrac ID: 30179 ce biti kaznjen za G.P 6.15
Razlog: 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom