Nakon sto sam pogledao zalbu nazalost bice odbijena. Hvala na svemu. A ti ces dobiti mute za mg disckord.lik pogodjen 500 puta nsita mu skinuto cak i kad sam mrtav lika puca drugi iza ledja donija hit shudgon
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon sto sam pogledao zalbu nazalost bice odbijena. Hvala na svemu. A ti ces dobiti mute za mg disckord.lik pogodjen 500 puta nsita mu skinuto cak i kad sam mrtav lika puca drugi iza ledja donija hit shudgon
Dje bato salji ga na spavanje ovo je nedozvoljen reduksNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Čeka se odgovor ID-a 16726.
Ima 12 sati da odgovori.
Da daDje bato salji ga na spavanje ovo je nedozvoljen reduks
Obrisao je video, koristio je nedozvoljeni redux a on nekog kaci za cheat.Dje bato salji ga na spavanje ovo je nedozvoljen reduks
Luka ID 16726 ima nedozvoljeni redux sto se moglo videti na snimku pre nego sto je obrisao video.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Čeka se odgovor ID-a 16726.
Ima 12 sati da odgovori.
Pa PC check se ne radi tako kad ko stigne nego , imam skinut video zapis gde se vidi da koristis Forbidden redux .PC CHECK SLOBODNO