i vi srbi hrvati niste neki ljudi realnoOvi makedonci najgori ljudi,cast izuzecima.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i vi srbi hrvati niste neki ljudi realnoOvi makedonci najgori ljudi,cast izuzecima.
HV ti Ivice na ruzumevanju nece se vise desiti da nemam snimljnu situaciju tokom bilo kog eventa aj se izvinjavam Administraciji na mojoj neprofesionalnosti sto se tice video zapisa u buduce svecan se zaklinjem da cu imati video svega sto se odvija tokom nekog dogadjaja . HvAla jos jednom Ivice i hvala Administarciji.Uz razlog sto sam dugo na proekt i sto znam koiko mnogo voli ID16909 ovi priekt i koliko vreme je posvetio isto kao i ja, zao mi je za jedno pravilo da dobije Ban 30 dana.
Zahtevam da povucem zalba. Zamolio bih Admin Aldin da prihvati moji zahtev, naravno ako je sa pravila admina, mislim da moze da dopusti to uz razlog svako ovo moze da se desi i da bude u ovakva sitacija.
HV ti Ivice na ruzumevanju nece se vise desiti da nemam snimljnu situaciju tokom bilo kog eventa aj se izvinjavam Administraciji na mojoj neprofesionalnosti sto se tice video zapisa u buduce svecan se zaklinjem da cu imati video svega sto se odvija tokom nekog dogadjaja . HvAla jos jednom Ivice i hvala Administarciji.
ko salje koga brate nemam nisat sa tim neka bude kaznjen ko ej to uradioNecu da povucem zato sto opet saljes botova koji krse G.P 1.1 i pokrali ste mi sve sto sam imao.
ovaj acc sada ko nam je pokro sve strahinja ga je koristio pre i sad se pravish pametan kao da niste vi toko salje koga brate nemam nisat sa tim neka bude kaznjen ko ej to uradio
ja sam covek ipravicemo sve gde je problem nemoj da menjas odluku molim te nevredim ni tebi ni sebi ako dobijem ban
ja ti kazem da nemam nista sa tim niti bilo sat da znam o tome zar mislis da je meni stalo da kradem i da dovodim svoje postenje u pitanje onda se grdno varas onaj ko je to uradio neka dobiej sat je zasluzioovaj acc sada ko nam je pokro sve strahinja ga je koristio pre i sad se pravish pametan kao da niste vi to
Naso sam krivca sve ti je varceno ivice a za familijarne pojene ce ti biti palceno ja cu licno da platim i ako nisam kriv ja sam kriv jer sam dozvolio da takvi ljudi budu kod mene u fam na to ti se izvinjavam a sto se tice zalbe za na mene radu ivie kako hoces tvoja stvar barte.Necu da povucem zato sto opet saljes botova koji krse G.P 1.1 i pokrali ste mi sve sto sam imao.
poslao si strahinja kod nas od drugi nalog i ukrao je sve.Naso sam krivca sve ti je varceno ivice a za familijarne pojene ce ti biti palceno ja cu licno da platim i ako nisam kriv ja sam kriv jer sam dozvolio da takvi ljudi budu kod mene u fam na to ti se izvinjavam a sto se tice zalbe za na mene radu ivie kako hoces tvoja stvar barte.
jel ti upalish pov u sred eventa kad umru svi kad uradish na pr 5 killova ili upalish odmah pre da udjeshMi nemoramo imati pov sve dok ne dujemo u parametar eventa, nismo dužni imati pov kada letimo sa helijem, njemu je bio smanjena daljina jer mu je grafika na nisko podešavanje. I pov nema celu situaciju. Da imaju celu situaciju videlo bi se kd oni duju u krug d letimo ili nešto.
ja nikoga nisam slaoposlao si strahinja kod nas od drugi nalog i ukrao je sve.
Evo dokaz gde on sheruje acc od koji je sve pokrao i potrosio 80 bodova za jebene 4 sprejeva.
pa neces 30 dana da igras kakav povHV ti Ivice na ruzumevanju nece se vise desiti da nemam snimljnu situaciju tokom bilo kog eventa aj se izvinjavam Administraciji na mojoj neprofesionalnosti sto se tice video zapisa u buduce svecan se zaklinjem da cu imati video svega sto se odvija tokom nekog dogadjaja . HvAla jos jednom Ivice i hvala Administarciji.
nemoj da se pravis pametan nemoj da vredzas makedonce smrdonja jednaOvi makedonci najgori ljudi,cast izuzecima.
Ne vrijedam,samo kazem za vecinu na ovom serveru,a ti si jedan od njih kao i tvoji drugovi koji bi vec trebali da budu blacklitani koliko krse pravila.nemoj da se pravis pametan nemoj da vredzas makedonce smrdonja jedna
pa bre igram 10 meseci i mislis da ce 1 mesec da me natera d stanem prijatelju moj? e pa nece kad nisam stao an pocetku kad me skamovali za 20m necu ni sad na greskama se uci sam sam kriv za to i snosicu posledice vidimo se kad dodjem sa bermudskih ostra a do tad a strdacan pozdrav i zelim ti ugodne praznikeSrecni praznici od ivica i od mene ste dobili po jednu kartu za bahame
reci mi tvoj id i kako se zoveshNe vrijedam,samo kazem za vecinu na ovom serveru,a ti si jedan od njih kao i tvoji drugovi koji bi vec trebali da budu blacklitani koliko krse pravila.
aj mi reci ko si ti jel znam da te niko ne zna na serveru al bas niko i on ko te zna te nevoli 24/7 na forum si kad ti gledam forum iskrenoNe vrijedam,samo kazem za vecinu na ovom serveru,a ti si jedan od njih kao i tvoji drugovi koji bi vec trebali da budu blacklitani koliko krse pravila.
a zbog koga nisi stao? to si zaboraviopa bre igram 10 meseci i mislis da ce 1 mesec da me natera d stanem prijatelju moj? e pa nece kad nisam stao an pocetku kad me skamovali za 20m necu ni sad na greskama se uci sam sam kriv za to i snosicu posledice vidimo se kad dodjem sa bermudskih ostra a do tad a strdacan pozdrav i zelim ti ugodne praznike
hahhahhhahh. Kada je iskrenost u pitanju ti to ne znas ni sta znaci ta rec A mene zanju 90% ljudi a hejteri pa.. bice ih uvek ali nije bitno d li se prica o tebi u pozitivno ili negativno smislu bitno je da se prica tako da me svi znaju .aj mi reci ko si ti jel znam da te niko ne zna na serveru al bas niko i on ko te zna te nevoli 24/7 na forum si kad ti gledam forum iskreno