Ja stvarno ne znam kako.. S tim da ga je i saigrac pogodio preko 100dmg.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ma vidish da su retardi ovaj kayn dosho posle 2 nedelje nema pojma sta se radi u igrici ne zna ni ko igra sta igra ko je ko tu reprotaukoliko nisi primetio lik nema net nitije krompir pa da sedi u mesto ja sam mu vidio share i vas sve hitao
Jhony hitao je 3 puta 53
Kayn hitao je 6 puta 1 64 i 5 puta 53
i taj 33k id hitao je 4 puta po 53 i frizao mu net sjebala mu igra ja stv ne vidim poenta u ovome ako vi ne vidite stv ste nesh posebno i zalosno ovo sta reportate 32k id
kakve veze koji je ID? sta neko sa novim twink nalogom ne moze koristit cheat?? ima bas takvih koji iz principa kad dobiju ban na mainu naprave twink i koriste cheatukoliko nisi primetio lik nema net nitije krompir pa da sedi u mesto ja sam mu vidio share i vas sve hitao
Jhony hitao je 3 puta 53
i taj 33k id hitao je 4 puta po 53 i frizao mu net sjebala mu igra ja stv ne vidim poenta u ovome ako vi ne vidite stv ste nesh posebno i zalosno ovo sta reportate 32k id
al si pametan zlatniikakve veze koji je ID? sta neko sa novim twink nalogom ne moze koristit cheat?? ima bas takvih koji iz principa kad dobiju ban na mainu naprave twink i koriste cheat
Frizao mu net , zato je Niksu 2 od 2 Kako sa freezanjem neta? Dogovorite se sta ce lazete.ukoliko nisi primetio lik nema net nitije krompir pa da sedi u mesto ja sam mu vidio share i vas sve hitao
Jhony hitao je 3 puta 53
bodesh se u vene tiFrizao mu net , zato je Niksu 2 od 2 Kako sa freezanjem neta? Dogovorite se sta ce lazete.
a ti nasho da pricas nesto ruke nemaskakve veze koji je ID? sta neko sa novim twink nalogom ne moze koristit cheat?? ima bas takvih koji iz principa kad dobiju ban na mainu naprave twink i koriste cheat
mjkmbodesh se u vene ti
zms goldovec pricakakve veze koji je ID? sta neko sa novim twink nalogom ne moze koristit cheat?? ima bas takvih koji iz principa kad dobiju ban na mainu naprave twink i koriste cheat
ne diraj kaynama vidish da su retardi ovaj kayn dosho posle 2 nedelje nema pojma sta se radi u igrici ne zna ni ko igra sta igra ko je ko tu reprota
ne mesaj se tine diraj kayna
Citercina mala i u areni vidim guta metke, al najjace ne pogadja nista.Ja stvarno ne znam kako.. S tim da ga je i saigrac pogodio preko 100dmg.
jbg mozda mu pucaCitercina mala i u areni vidim guta metke, al najjace ne pogadja nista.
najjaci si mi tiCitercina mala i u areni vidim guta metke, al najjace ne pogadja nista.