ubija me kroz ogradu ako moze pov
unaprijed hvala
unaprijed hvala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dsync cistiubija me kroz ogradu ako moze pov
unaprijed hvala
videt cemodsync cisti
pa njegovo je da ima pov i to je toVjerojatno desync, unlucky...
trazi se tvoj pov ne tudjiPrije mog dead se čuje da moj lik govori 70
samo hoces nekom da namestis ban... strasnotrazi se tvoj pov ne tudji
ti si decko oboleo.trazi se tvoj pov ne tudji
stavio sam ja svoj pov jer on nema prastaj brate zao mi jetrazi se tvoj pov ne tudji
pa kao sto je hidra nasem ja samo uzvracam pise ispod ko se kaci bude jebansamo hoces nekom da namestis ban... strasno
Nazalost, ti moras imat pov i njegov nista ne znaci.Dobar dan Majore pre svega.To sto se desilo bio je cisti de-sync.Danas nisam mogao da snimim radi memorije i slucajno sam brisajuci povove obrisao taj.Moj prijatelj će okaciti pov de se vidi da su nam se svima oni de-syncali to se vidi po tome sto je nas 5 pucalo tamo i nama su bili de-syncani vidi se da nisam sam pucao tako da ovde nema n c od cheatevo ga i pov na kojem se sve vidi HVALA NA IZDATOM VREMENU!<3Prije mog dead se čuje da moj lik govori 70 Nadam se da razumijete u kojoj sam situaciji jer nisam imao memorije pa sam slucajno obrisao pogresan pov molim vas da razmislite pre nego sto odlucite HVALA!Ako je potrebno mogu staviti pov i od ljudi kojima su oni bili de-syncani
ovo sve radim zato sto su hidra iskurcena deca koja misle da mogu sve uraditi i da mogu banati svesamo hoces nekom da namestis ban... strasno