Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Adonis Zabata
Suspect ID
13630
Date of violation
Dec 8, 2022
Time of violation
22:47
Proofs
https://youtu.be/VFeZ7P01LBs

Dzigi

Player
Player
javi mi od ovog prijatelja tvog kako je vrijeme na bahamima
Ti ces opet da cucis sljedeci informal, ako si srecan jer je na 30d vjeruj mi svaka ti cast, ali da umires svaki event iza ogradice nzm kako ti ne dosadi

Boza Pubovic

Player
Player
Dobar dan Majore pre svega.To sto se desilo bio je cisti de-sync.Danas nisam mogao da snimim radi memorije i slucajno sam brisajuci povove obrisao taj.Moj prijatelj će okaciti pov de se vidi da su nam se svima oni de-syncali to se vidi po tome sto je nas 5 pucalo tamo i nama su bili de-syncani vidi se da nisam sam pucao tako da ovde nema n c od cheat
evo ga i pov na kojem se sve vidi HVALA NA IZDATOM VREMENU!<3Prije mog dead se čuje da moj lik govori 70 Nadam se da razumijete u kojoj sam situaciji jer nisam imao memorije pa sam slucajno obrisao pogresan pov molim vas da razmislite pre nego sto odlucite HVALA!Ako je potrebno mogu staviti pov i od ljudi kojima su oni bili de-syncani
Pre mog dead se čuje da moj lik govori 70 i tek onda ja govorim dead sto znaci da se nisu samo meni

Major Obama

Player
Player
Nakon isteka zadatok roka, obzirom da ID 13630 nije dostavio SVOJ POV, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 13630 dobiće kaznu za Pravilo dogadjaja 1.7
  • Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom