Trazim pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti nekome pricas za smestanje bana? Hahahah ko o cemu kurva o postenjuSta je tu cheat? Sad i goldu hocete smjestat banove ili? svaka vam cast, jako zalosno...
kupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamoHAHAHAHAHAHAHAHAHA KUPI RUKE RETARDE
Ko je tebe zvao ovdje? Ti se mjesas u svaki forum uvjek se pravis pametan a ustvari si vec dokazo odavno da si jadan sa svojim forama koje su u razini djeteta 2 razred osnovnekupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamo
Hahahahab sta si ti okacio trcis konstantno ispred njih i kaze CHEAT ahhahahahaTrazim pov.
ko te jebe nisi ti neki faktor da mi kazesh sta cu ja da radimKo je tebe zvao ovdje? Ti se mjesas u svaki forum uvjek se pravis pametan a ustvari si vec dokazo odavno da si jadan sa svojim forama koje su u razini djeteta 2 razred osnovne
on je u fazonu bio top frager tako da nemoj se oglasavati visekupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamo
Nemoj me terati da kacim pov kako ubijam celu hidru na livnici bice vas sramota sto vas je 29k id pobio sve ajde sad polako mars u rupekupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamo
okaci molim teNemoj me terati da kacim pov kako ubijam celu hidru na livnici bice vas sramota sto vas je 29k id pobio sve ajde sad polako mars u rupe
Bice vas sramota izbrisace te igricu pa necu imati koga da karamokaci molim te
vazi druze a izvini ko si ti?Bice vas sramota izbrisace te igricu pa necu imati koga da karam![]()
kao prvo on nije u hidra kao drugo ovo ti je samo mestene na ban ovde neznam ja sta je sumnjivo a kao trece neznam ti sta se gubis da pricas neke bezsmislene stvari na forumuBice vas sramota izbrisace te igricu pa necu imati koga da karam![]()
Kad mi ovako pishes pomislih odmah da se pederishes jer ko normalan pishe kazeshko te jebe nisi ti neki faktor da mi kazesh sta cu ja da radim