Trazim pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti nekome pricas za smestanje bana? Hahahah ko o cemu kurva o postenjuSta je tu cheat? Sad i goldu hocete smjestat banove ili? svaka vam cast, jako zalosno...
kupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamoHAHAHAHAHAHAHAHAHA KUPI RUKE RETARDE
Ko je tebe zvao ovdje? Ti se mjesas u svaki forum uvjek se pravis pametan a ustvari si vec dokazo odavno da si jadan sa svojim forama koje su u razini djeteta 2 razred osnovnekupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamo
Hahahahab sta si ti okacio trcis konstantno ispred njih i kaze CHEAT ahhahahahaTrazim pov.
ko te jebe nisi ti neki faktor da mi kazesh sta cu ja da radimKo je tebe zvao ovdje? Ti se mjesas u svaki forum uvjek se pravis pametan a ustvari si vec dokazo odavno da si jadan sa svojim forama koje su u razini djeteta 2 razred osnovne
on je u fazonu bio top frager tako da nemoj se oglasavati visekupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamo
Nemoj me terati da kacim pov kako ubijam celu hidru na livnici bice vas sramota sto vas je 29k id pobio sve ajde sad polako mars u rupekupi ruke mu kaze a on fazon ni jedan metak nije puko ne razumem u cemu pricamo
okaci molim teNemoj me terati da kacim pov kako ubijam celu hidru na livnici bice vas sramota sto vas je 29k id pobio sve ajde sad polako mars u rupe
Bice vas sramota izbrisace te igricu pa necu imati koga da karamokaci molim te
vazi druze a izvini ko si ti?Bice vas sramota izbrisace te igricu pa necu imati koga da karam
kao prvo on nije u hidra kao drugo ovo ti je samo mestene na ban ovde neznam ja sta je sumnjivo a kao trece neznam ti sta se gubis da pricas neke bezsmislene stvari na forumuBice vas sramota izbrisace te igricu pa necu imati koga da karam
Kad mi ovako pishes pomislih odmah da se pederishes jer ko normalan pishe kazeshko te jebe nisi ti neki faktor da mi kazesh sta cu ja da radim