Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Suspect ID
15398
Date of violation
Dec 13, 2022
Time of violation
14:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xlxR3Y4wnng

Rebaracc

Player
Player
Moje dete je dan pre toga imalo tesku operaciju i bilo je operisano zbog pogresnih dijagnoza koje je ovaj doktor izjavio. Operacija je trajala satima ja sam sedeo na stolici u cekaonici i strpljivo cekao zavrsetak. Posle 7 sati teske operacije doktori su izjavili da je pacijent preminuo, mene su tog trenutka pukle emocija pa sam samim tim pao u nesvest, zatim su me doktori preneli u sobu gde sam boravio do sledeceg dana. Nakon sto sam se probudio rekli su mi zbog kog doktora je moje dete priminulo i bilo je jaca od mene da mu to kazem....

Rebaracc

Player
Player
Moje dete je dan pre toga imalo tesku operaciju i bilo je operisano zbog pogresnih dijagnoza koje je ovaj doktor izjavio. Operacija je trajala satima ja sam sedeo na stolici u cekaonici i strpljivo cekao zavrsetak. Posle 7 sati teske operacije doktori su izjavili da je pacijent preminuo, mene su tog trenutka pukle emocija pa sam samim tim pao u nesvest, zatim su me doktori preneli u sobu gde sam boravio do sledeceg dana. Nakon sto sam se probudio rekli su mi zbog kog doktora je moje dete priminulo i bilo je jaca od mene da mu to kazem....
Sve u svemu ja bih voleo da direktor bolnice reaguje na ovaj slucaj sto se desio posto ovaj doktor Humadenin Bakar nema veze sa zivotom.

Adi Civan

u svom krugu kao šestar
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
  • ID 15398 dobit ce kaznu za G.P. 6.12
  • Ograniceno je uznemiravanje zaposlenika EMS -a tijekom obavljanja dužnosti ili pokazivanje neprikladnog ponašanja u odnosu na zaposlenike EMS -a (iznimka - zaposlenik EMS -a nije poštovao)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom