Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9790
Players nickname
Joca Soprano
Administrators nickname
Yorma Ziyech
Date
Dec 11, 2022
Time
19:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7Iml0G6ZS4o

Joca Soprano

Player
Player
Ovako ja sam 11.12.2022 banovan za "kradju" iz skladista to jest G.P. 6.3 od strane administratora Yorma Ziyech sto se vidi ovde Approved - Krađa iz skladišta org. I ID 9790 , gospodin koji me je okacio na forum za navodnu kradju skladista me je pre kacenja na forum odveo do parkinga te proverio sva kola i sve gepeke. Nije nicega bilo u gepecima i bilo je sve cisto. Ja sam mu objasnjavao da nista nisam krao i da sve sto sam uzimao a to su carabine 1 komad 200komada municije za AR, tejzer 10 municija za tejzer i pancir sve otislo u patrole i akcije sa organizacijom (SAHP) te nebi krao zato sto sam mu vec rekao da znam to pravilo i nikada to ne bih ucinio. Kada sam ponovo uzimao iz skladista stvari, to je bilo kada sam prethodno bio ubijen ili opljackan dok sam bio na patroli ,to mogu potvrditi kolege koje su samnom bio u patroli a to je ID 29810 i ID 33394 od kojih se secam a ima ih jos , kada sam uzimao u kracem vremenskom periodu to je bilo kada su moje kolege dosle do mene i rekli mi kako imaju 3 minuta cooldown i ako nije problem da im ja uzmem municiju ili neku od vec prilozenih stvari da nebi cekali 3 minuta i odma krenuli u patrolu ili ti akciju te sam im ja dao i to moze sama visa sila da proveri. Kasnije sam pricao sa gospodinom Nesad-om Jahicem koji me je optuzio za kradju iz skladista i objasnio mu sve stvari te je on odgovarao sa jednom te istom recenicom a to je "Videce mo" i ignorisao me je od tada. Ja sam njemu nekoliko minuta kasnije preko bubice u 5:30 pm napisao sledece: "
"E Nesade ako ti mislis da sam ja krao municiju, oruzija i pancire na bilo koj nacin reci sumu novca koji oces da ti dam ako mi neverujes i zaista tako mislis."
Te je on ignorisao i nije mi hteo odgovoriti. Kasnije sam ja usao u bubicu sahpa i pitao ga da proveri moju dm poruku jel je stvarno je doslo do nesporazuma i nerazumem zasto se to desava.
Nekoliko minuta kasnije u 6:22 Pm ja saljem poruku Alex Morningstaru koji je lider Organizacije(SAHP) i napisao mu sledece :
"e alex trebas mi samo mi reci kada si tu i kada vidis poruku." da ga nebi uznemiravao i da nebi odma prelazio na stvar.
Kasnije ja ulazim na bubicu te pricam Nesadu Jahicu gospodinu koji me je okacio na forum da preko skrin shera proveri moje kucno skladiste ako mi zaista tolko neveruje, te je on odbio i odmah me izbacio iz discord poziva bez i jedne reci. Kasnije na ooc chat pisem zasto je to uradio i i dalje nerazumem povod svemu ovome jel sam mu sve ponudio da proveri i da pogleda i on je to namerno odbijao te mi je skinuo role da ja nebi mogao vise pisati niti uopste imao pristup tom kanalu na bubici.
Ja se stavrno izvinjavam ako sam nekog povredio,"smarao" na bilo koji nacin jos jednom se izvinjavam ako sam nesto lose ucinio, dajte mi poslednju sansu i ako vam znaci obrisite mi sav novac sa naloga zato sto mi je zao izgubiti nalog i mogucnost igranja na ovom serveru na kome igram dosta cesto i igram jos od prosle godine od oktobra.
-Hvala na paznji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom