Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 14, 2022
Time of violation
20:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1Sw1aBbsLhU

harimiller

Player
Player
Lepo postavite celu situaciju gde ste baitali ne morate nas lagati bezveze... :)
Nismo baitali dosli smo do baze, potrubilkako bi neko došao do nas i pitao nas šta želimo, ali su nas počeli pucati bez da su išta pitali.

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Igore sa 3 wanteda ti dolauis ispred vojne baze + se vracate sto se vidi na videu (CB). Ovde samo tebe mogu jailat za fear i CB ne vidim poantu nabijanja warnova
bas, nabijaju warn ng-u koji je izdrzo vec neko vrijeme, valjda ce bit sretni kad ga disbandaju i onda opet cekamo dva mjeseca da nademo nekog tko ce vodit ng duze od 3 dana

Mak Mirche

Player
Player
ja kazem ako imate vi dokaze da smo vas baitali postavite
Ajde da skratimo ovu pricu, posto je ocigledno da pokusavas da nabijes WARN bez bilo kakvog osnova, laziras i seces samo delove klipa koji tebi odgovaraju. Evo tvog drugara koji vozi ovaj auto par minuta pre toga u vojnoj bazi i nevidljivi igrac za koga ne znam da li je chiter ili sta je, ali posto mu se ne vidi ID, vrlo je moguce da si to cak i ti ili neko od tvojih, posto idete zajendo uvek. Uzivajte u POV-u.

igor_furlan

Player
Player
Ajde da skratimo ovu pricu, posto je ocigledno da pokusavas da nabijes WARN bez bilo kakvog osnova, laziras i seces samo delove klipa koji tebi odgovaraju. Evo tvog drugara koji vozi ovaj auto par minuta pre toga u vojnoj bazi i nevidljivi igrac za koga ne znam da li je chiter ili sta je, ali posto mu se ne vidi ID, vrlo je moguce da si to cak i ti ili neko od tvojih, posto idete zajendo uvek. Uzivajte u POV-u.

kako ti znas tocno da smo to mi auto je isti ali nasi idjevi se ne vide tako da ne mozes bit siguran da smo to mi tako da ono

Status
Not open for further replies.
Top Bottom