Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved 6.15| 16871 10701 23992 24475 16157

Status
Not open for further replies.
Your ID
18622
Players nickname
Blagoje Spaskovski
Suspect ID
16871
Date of violation
Dec 14, 2022
Time of violation
21:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GfimeRCJHBo&feature=youtu.be

chikacone

Player
Player
Indijanci mali, cekamo banku da odradimo zadatak gasiraju se nesto nisam ni tu bio bar da sam bio tu da ih naredjam...

Dzigi

Player
Player
Bile su tu komponente, dolazili smo iz suprotnog pravca i kada smo vozili prema vama izasao je znak za parametar, mi smo vas vidjeli dosta i ocekivali da ste tu da cekate 3 minuta da se otvore parasuti, ja imam zabiljezen screenshot odatle ali pov nemam, nisam snimao jer je IC event. Uploadacu sliku pa cu postaviti. Mi smo ti se izvinili kasnije i digli te ali ok.

chikacone

Player
Player
Tu de smo mi nisu nikakve komponente, nikog nisi dizao em si se kurcio jer si kid lezite bre dole hahah tako nesto si reko, a ja druze gledam si fudbal nisam ni tu.. al tu sam da te snimim kidic

Dzigi

Player
Player
Tu de smo mi nisu nikakve komponente, nikog nisi dizao em si se kurcio jer si kid lezite bre dole hahah tako nesto si reko, a ja druze gledam si fudbal nisam ni tu.. al tu sam da te snimim kidic
nisam ja to rekao drugi je lik to rekao, ja sam digao vaseg 140 id i izivnio se ali to je to :) pozdrav

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Indijanci mali, cekamo banku da odradimo zadatak gasiraju se nesto nisam ni tu bio bar da sam bio tu da ih naredjam...
sta bi ti naredjao momak

giphy.gif

Novak_Loco

Player
Player
Bile su tu komponente, dolazili smo iz suprotnog pravca i kada smo vozili prema vama izasao je znak za parametar, mi smo vas vidjeli dosta i ocekivali da ste tu da cekate 3 minuta da se otvore parasuti, ja imam zabiljezen screenshot odatle ali pov nemam, nisam snimao jer je IC event. Uploadacu sliku pa cu postaviti. Mi smo ti se izvinili kasnije i digli te ali ok.
Koji je fazon da se zakucate kolima i pocnete da pucate? xD

Dzigi

Player
Player
Koji je fazon da se zakucate kolima i pocnete da pucate? xD
Brt tu su komponente i parasuti se lootaju, ako je protivnicka familija tu dosla prije nas normalno da cemo ih pokusati ubiti kako bi mogli pokupiti loot a ne obrnuto. Zato smo stali i ubili ih a na screenshotu se vidi da nam je izgledalo da su u zoni eventa. Posle sam se izvinio liku i digao ga ali je on prilicno ruzno reagovao :)

Falcon_Horus

Player
Player
jasno je u POV-u da nema upozorenje za komponente kada udjes u komponente mora da ti stoji znak u cosku- nikom nije stajalo, zakucli ste se s kolima u coveka VDM uradio id 23992+ nikakvo upozorenje niti povod za ubistvo bez ikakvog brojanja GP 6.15
i preko svega nemate POV nego screenshot da opravdate kao vasu stranu price

Last edited:

Dzigi

Player
Player
jasno je u POV-u da nema upozorenje za komponente kada udjes u komponente mora da ti stoji znak u cosku- nikom nije stajalo, zakucli ste se s kolima u coveka VDM uradio id 23992+ nikakvo upozorenje niti povod za ubistvo bez ikakvog brojanja GP 6.15
i preko svega nemate POV nego screenshot da opravdate kao vasu stranu price
Pov se ne snima za IC event, na screenshotu se vidi da smo prolazili kroz parametar koji se ne vidi na mapi. Ti i kada udjes u parametar i stojis u njemu on ne stoji vjecno nego se makne nakon 10ak sekundi. Nismo znali napamet gdje stoje parasuti i vidjeli smo likove i mislili da rade isto sto i mi s toga smo ih ubili bez upozorenja sto je na eventu dozvoljeno, VDM ne opravdavam.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu​

ID 23992 dobit ce kaznu za VDM + CR

Udaranje igraca i drugih automobila

Gen.P 6.15 nije prekrseno u pitanju je Event Napustene komponente

Status
Not open for further replies.
Top Bottom