By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koga bi ti naredjao ćuti molim teIndijanci mali, cekamo banku da odradimo zadatak gasiraju se nesto nisam ni tu bio bar da sam bio tu da ih naredjam...
nisam ja to rekao drugi je lik to rekao, ja sam digao vaseg 140 id i izivnio se ali to je to pozdravTu de smo mi nisu nikakve komponente, nikog nisi dizao em si se kurcio jer si kid lezite bre dole hahah tako nesto si reko, a ja druze gledam si fudbal nisam ni tu.. al tu sam da te snimim kidic
Ooc vredjanjeTu de smo mi nisu nikakve komponente, nikog nisi dizao em si se kurcio jer si kid lezite bre dole hahah tako nesto si reko, a ja druze gledam si fudbal nisam ni tu.. al tu sam da te snimim kidic
sta bi ti naredjao momakIndijanci mali, cekamo banku da odradimo zadatak gasiraju se nesto nisam ni tu bio bar da sam bio tu da ih naredjam...
sta bi ti naredjao momak
rece goga lepimiha nevolja ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ime sve govori
Koji je fazon da se zakucate kolima i pocnete da pucate? xDBile su tu komponente, dolazili smo iz suprotnog pravca i kada smo vozili prema vama izasao je znak za parametar, mi smo vas vidjeli dosta i ocekivali da ste tu da cekate 3 minuta da se otvore parasuti, ja imam zabiljezen screenshot odatle ali pov nemam, nisam snimao jer je IC event. Uploadacu sliku pa cu postaviti. Mi smo ti se izvinili kasnije i digli te ali ok.
Brt tu su komponente i parasuti se lootaju, ako je protivnicka familija tu dosla prije nas normalno da cemo ih pokusati ubiti kako bi mogli pokupiti loot a ne obrnuto. Zato smo stali i ubili ih a na screenshotu se vidi da nam je izgledalo da su u zoni eventa. Posle sam se izvinio liku i digao ga ali je on prilicno ruzno reagovaoKoji je fazon da se zakucate kolima i pocnete da pucate? xD
Pov se ne snima za IC event, na screenshotu se vidi da smo prolazili kroz parametar koji se ne vidi na mapi. Ti i kada udjes u parametar i stojis u njemu on ne stoji vjecno nego se makne nakon 10ak sekundi. Nismo znali napamet gdje stoje parasuti i vidjeli smo likove i mislili da rade isto sto i mi s toga smo ih ubili bez upozorenja sto je na eventu dozvoljeno, VDM ne opravdavam.jasno je u POV-u da nema upozorenje za komponente kada udjes u komponente mora da ti stoji znak u cosku- nikom nije stajalo, zakucli ste se s kolima u coveka VDM uradio id 23992+ nikakvo upozorenje niti povod za ubistvo bez ikakvog brojanja GP 6.15
i preko svega nemate POV nego screenshot da opravdate kao vasu stranu price