Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Pexara Scorp
Suspect ID
2717
Date of violation
Dec 8, 2021
Time of violation
14:15
Proofs
https://youtu.be/1KsWAX8vABQ

Niki Castello

Player
Player
admini lik mi rekao odbija mu porez da ce mi dati na ruke pare i to na green zoni i skamovao me

Pexara_Pexarovic

Player
Player
opet ponavljam.

kao prvo gdje se cuje da to ja govorim a kao drugo on je htio izbjec nesto cim je on stavio 1000 cijenu a onda rekao daj sada pare.... tako da molim vas

1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.

Niki Castello

Player
Player
opet ponavljam.

kao prvo gdje se cuje da to ja govorim a kao drugo on je htio izbjec nesto cim je on stavio 1000 cijenu a onda rekao daj sada pare.... tako da molim vas

1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
brate ne uci se lagat svaki dan me pucas

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Neispravan naslov
  • nedovoljno dokaza

Zatvoreno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom