admini lik mi rekao odbija mu porez da ce mi dati na ruke pare i to na green zoni i skamovao me
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate ne uci se lagat svaki dan me pucasopet ponavljam.
kao prvo gdje se cuje da to ja govorim a kao drugo on je htio izbjec nesto cim je on stavio 1000 cijenu a onda rekao daj sada pare.... tako da molim vas
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
¸Daj mi snimak gdje ja tebe pucam molim te? Jel hočeš da ja postavljam tiket i objavim video dje mi vrjeđaš familiju???brate ne uci se lagat svaki dan me pucas
Daj dokaze da te puca nemas ih i nemoj pricat i izmisljat neke situacije¸Daj mi snimak gdje ja tebe pucam molim te? Jel hočeš da ja postavljam tiket i objavim video dje mi vrjeđaš familiju???
Procitaj pravila na serveru koja su¸Daj mi snimak gdje ja tebe pucam molim te? Jel hočeš da ja postavljam tiket i objavim video dje mi vrjeđaš familiju???
I green zona nema ikakve veze sa novcem sto ce neko nekome dat¸Daj mi snimak gdje ja tebe pucam molim te? Jel hočeš da ja postavljam tiket i objavim video dje mi vrjeđaš familiju???