Sve se vidi na povu, momak ubija iz cistog mira. Molim da se ova prica ne nastavlja na forumu i da administracija obavi posao.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemam duzi pov, au ovom povu se vidi kako je 6 minuta prije informala i kako igrac ubija mene i clanove moje familije. Jesmo li mi zapucali? Ne igrac iz cistog mira dolazi i ubija nas. Molim administraciju da se ovo rijesi jer lijepo pise da pov moze biti manji od minute ako se vidi prekrsaj.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite duži POV od početne situacije
- Imate 5 sati da ispravite ove greške.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite duži POV od početne situacije
- Imate 5 sati da ispravite ove greške.
Još se vidi kako osumnjičeni ubija igrač Nino Gold koji je bio u glavi.Nemam duzi pov, au ovom povu se vidi kako je 6 minuta prije informala i kako igrac ubija mene i clanove moje familije. Jesmo li mi zapucali? Ne igrac iz cistog mira dolazi i ubija nas. Molim administraciju za da se ovo redovito rijesi jer lijepo pise da pov moze biti manji od minute ako se vidi prekrsaj.
jel imas pov da niste pucaliNemam duzi pov, au ovom povu se vidi kako je 6 minuta prije informala i kako igrac ubija mene i clanove moje familije. Jesmo li mi zapucali? Ne igrac iz cistog mira dolazi i ubija nas. Molim administraciju da se ovo rijesi jer lijepo pise da pov moze biti manji od minute ako se vidi prekrsaj.
a i admin je reko duzi pov da dostavis ako ga nemas onda rejectJoš se vidi kako osumnjičeni ubija igrač Nino Gold koji je bio u glavi.