By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde idi na discord u voice pitaj koji je akaunt slobodan da se ulogujes i nemoj da pravis probleme da drug ne promijeni sifru.ajde vas dragoceni admin major ili ko god vas korumpiran nek odbije zalbu kako sto nas ispobanovao u 2 minute nas 10 za 1.1 generalno pravilo neko se pita jos kako je to moguce al ajde
bravo za tebe promenio si redux, sve je snimljeno bato ne brini se nista
Postuj pravila, nemoj da ulazis na tudje accounte i neces biti banovan.ajde vas dragoceni admin major ili ko god vas korumpiran nek odbije zalbu kako sto nas ispobanovao u 2 minute nas 10 za 1.1 generalno pravilo neko se pita jos kako je to moguce al ajde
hahaahhaah samo sam nebo cisto promenio nije problem mogu da me pregledaju adimini i redux i mene nikakav problembravo za tebe promenio si redux, sve je snimljeno bato ne brini se nista
da da proci ce kao proslo provjeravanje cist no recoil na POV-u i potpuno promijenjen redux na drugomkakv
no recoil ste boesni
hahaahhaah samo sam nebo cisto promenio nije problem mogu da me pregledaju adimini i redux i mene nikakav problem
Brate pa ti na kalasu nisi imao recoil a ne na revukakv
no recoil ste boesni
hahaahhaah samo sam nebo cisto promenio nije problem mogu da me pregledaju adimini i redux i mene nikakav problem
Dzaba bati vidi se da nemas recoil ni na rev ni na carabin dok na ova dva druga pova magicno imas normalan recoil, cisti cheat i uhvacen si, nema ti spasaevo jos jedan pov sa to nebo cu posajlem
Cuti breTi si jako zanimljiv momak, prvi snimak black sky + health bar drugaciji..
Molim administratore da reaguju i sankcionisu ovaj pokusaj laganja administraciji jer on misli da smo mi ovde teletabisi i da nemamo oci.
Hvala
izgubi seCuti bre