Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21866
Players nickname
jovan shakur
Suspect ID
16061
Date of violation
Dec 17, 2022
Time of violation
16:51
Proofs
https://youtu.be/wsYrEFmAjkc

Bob1_

Player
Player
ajde vas dragoceni admin major ili ko god vas korumpiran nek odbije zalbu kako sto nas ispobanovao u 2 minute nas 10 za 1.1 generalno pravilo neko se pita jos kako je to moguce al ajde

Dzigi

Player
Player
ajde vas dragoceni admin major ili ko god vas korumpiran nek odbije zalbu kako sto nas ispobanovao u 2 minute nas 10 za 1.1 generalno pravilo neko se pita jos kako je to moguce al ajde
ajde idi na discord u voice pitaj koji je akaunt slobodan da se ulogujes i nemoj da pravis probleme da drug ne promijeni sifru.

Siya Ashe

Player
Player
Ti si jako zanimljiv momak, prvi snimak black sky + health bar drugaciji..

Molim administratore da reaguju i sankcionisu ovaj pokusaj laganja administraciji jer on misli da smo mi ovde teletabisi i da nemamo oci.

Hvala

Dzigi

Player
Player
Prvi pov - black sky, zelen hp bar, plavi armor bar,
Drugi pov - neko random nebo, sivi health bar, sivi armor bar.
:)

jovanontop

Player
Player
kakv
no recoil ste boesni
bravo za tebe promenio si redux, sve je snimljeno bato ne brini se nista
hahaahhaah samo sam nebo cisto promenio nije problem mogu da me pregledaju adimini i redux i mene nikakav problem

Dzigi

Player
Player
kakv
no recoil ste boesni

hahaahhaah samo sam nebo cisto promenio nije problem mogu da me pregledaju adimini i redux i mene nikakav problem
da da proci ce kao proslo provjeravanje :) cist no recoil na POV-u i potpuno promijenjen redux na drugom

Dzigi

Player
Player
evo jos jedan pov sa to nebo cu posajlem
Dzaba bati vidi se da nemas recoil ni na rev ni na carabin dok na ova dva druga pova magicno imas normalan recoil, cisti cheat i uhvacen si, nema ti spasa :)

Patrik Melone

Best in town 👑
Player
Ti si jako zanimljiv momak, prvi snimak black sky + health bar drugaciji..

Molim administratore da reaguju i sankcionisu ovaj pokusaj laganja administraciji jer on misli da smo mi ovde teletabisi i da nemamo oci.

Hvala
Cuti bre

Status
Not open for further replies.
Top Bottom