By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!postavi pov sa zvukom i sve full da vidimo kako si zaklucio da sam u bushA sto si mentol pa stojis u grmu, mislis da necu pucat po grmu da vidim ima li koga?
daj mi ti tvoj sredicemoBrate ajde mi daj molim te discord, IG ili tako nešto, da malo porazgovaramo, ne želim biti kažnjen ovdje.
Zashto pucash u bush Shomy?A sto si mentol pa stojis u grmu, mislis da necu pucat po grmu da vidim ima li koga?
vredjanje preko foruma banajte mu nalogTi si decko za mentalnu ustanovu majke mi
to nije vredjanje to je istinavredjanje preko foruma banajte mu nalog
Neka pošalje POV ako je takoAli brate, on je tebe ubio kada si ti izashao iz busha, nije te ubio u bushu, je l razumesh ti to, ne znam zashto reportash ovo
retardu vidish da me pucao kad sam bio u bushuAli brate, on je tebe ubio kada si ti izashao iz busha, nije te ubio u bushu, je l razumesh ti to, ne znam zashto reportash ovo
Nemoj ti da brines, bolje da si svoj dostavio kad je trebalo, sad ne bi bio na odmoru.Neka pošalje POV ako je tako
Nemoj se vrijeđati, maloumni kretenuretardu vidish da me pucao kad sam bio u bushu
ja mislim da ti ovaj carabine ili sta god je nedozvoljeni i taj revolver nek pregleda lepo administgrator
Evo POV prijatelju moj, sjedi i plači sad kad shvatiš za koju si me gluopst kacio.
Shto se ne prijavish za admina? Vidim da bash dobro znash sve. Pokushaj, sigurno cesh proci.ja mislim da ti ovaj carabine ili sta god je nedozvoljeni i taj revolver nek pregleda lepo administgrator