Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26489
Players nickname
Don Biza
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Dec 19, 2022
Time
13:00
Proofs
https://youtu.be/W5D9Sh_a6m8

Nemanjaa Aly

Player
Player
Dobro jutro administracijo ! dobio sam ban na 7 dana jer sam navodno vredjao administracijuu(u pitanju je zoky navaro pomocnik administracije koji je u ovom slucaju bio u ic situaciji samnom ) trazim dokaze od strane aldin verstapen na osnovu cega me je on brokirao na snimku takodje i ja sam svom srecom snimao tako da imacete dokaze gde pomocnik administracije zoky navaro gazi takodje njegov prijatelj iz familije je radio pzz 1.1 i nije dobio kaznu zahtevan instant un jail zbog ove nepravde kako mogu ljudi koji su administratori i bivsi nacelnici lspd-a da imaju veca prava od obicnih igraca!!! jos jednom vas molim za un ban

zanolio bih da ovu zalbu ne gledaju admini koji su u vezama sa njim ili koji su me kaznili!!

Nemanjaa Aly

Player
Player
izvolite jos jedan dokaz koji je zabelezio moj prijatelj direktor EMS na iste osobe takodje na pomocnika administracije!!!
Sramota!!!
takodje covek koji je sedeo u autu je dobio za g.p3.2 i nista nije uradio admin je pogdesio takodje

Luka Verstappenn

Player
Player
Podrzavam ovog lika i ja sam dobio ban za LTA ili ti CR iako mi je igrica crashala u tom trenutku kad su me policajci jurili rekao sam drugu da im kaze da sacekaju da cu opet uci u grad da me uhapse sto jesam uradio i opet sam dobio ban. Svaka cast za administraciju Grand Rp servera nadam se da cete tako nastaviti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom