Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7287
Players nickname
Serkan Cakar
Administrators nickname
Bobby Pluxury
Date
Dec 19, 2022
Time
23:40
Proofs
https://youtu.be/_jfthbG7E4o

Serkan Cakar

Player
Player
merhaba ana hesabım ve yan hesabım sınırsız ban 1.8 kuralını çiğnediğim için ana hesabımdan yan hesabıma para aktardığım doğrudur abim yan hesapta oynuyordu ben para havalesi yapıyordum destek oldum abim araba alacaktı, o arabasını aldı, ben daire alacaktım açıkçası. oda beni destekliyordu banlandım ne yazık ki ana hesabım sınırsız banlandı ve alamadım çok özür dilerim ana hesabımın açılmasını istiyorum hatamı kabul ediyorum sizden bir isteğim var efendim lütfen bana bir şans verin ve lütfen ana hesabımın banının kaldırılmasını istiyorum lütfen oyunun kurallarına göre oynamak istiyorum ana hesabım id 7287 şimdiden teşekkürler

Serkan Cakar

Player
Player
merhaba ana hesabım ve yan hesabım sınırsız ban 1.8 kuralını çiğnediğim için ana hesabımdan yan hesabıma para aktardığım güvenilir abim yan hesapta oynuyordu ben para havalesi gideceğim destek oldum abim araba alacaktı, o arabasını aldı, ben daire alacaktım evi. Oda beni savundu banlandım ne yazık ki ana hesabım sınırsız banlandı ve alamadım çok özür dilerim ana hesabımın açılmasını istiyorum hatamı kabul ediyorum sizden bir isteğim var efendim lütfen bana bir şans verin ve lütfen ana hesabımın yasaklamasını istiyorum lütfen işletim kurallarını görerek oynamak istiyorum ana hesabım id 7287 teşekkürler teşekkürler
benmy english is not very good i am so sorry please open my ban i will take the rules into consideration

Adham Pluxury

Curator of the administration
Curator of the administration
Status
Not open for further replies.
Top Bottom