Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27151
Players nickname
Bojan Trajcev
Administrators nickname
John Castella
Date
Dec 20, 2022
Time
08:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eHWtZ9l1TZ8

DaniTrajcev

Player
Player

Nisam uspjeo snimat pree toga kad sam ga jurio bilo je sve krivine nisam Hteo da izgubim vizuelni kontakt, ukrao mi auto na sred informala pobego slao 3 puta poruke i ja i direktor fiba i jos jedan kolega. Nije stao blokirao sam mu motor izaso brojo 5 sekund na 5 sam kreno pucat neznam zasto se to ne cuje, nisam snimio malo sam pozurio da ga uHapsim da ne LTA, lice je radilo PG FEARRP dok smo bili tamo 3 puske na glavu nije stalo sa lisicama u rukata se dvizi pod drveta planine i to. UHvatili smo ga odveli u zatvoru prica meni sva i svasta da mu pop*us*m i sta vec ne vredja mene, zakanuje mi se necu moc ic u PRILEP (macedonia) vredja mene pogledajte te to sve ocu da mi se skine WARN lik Bejta svu vreme. Hvala puno :)

DaniTrajcev

Player
Player
Prije svega ja radim kao policajac i mogu da ugasim automobil bio sam na EVENT(informal, tek je poceo) lik mi je ukrao auto, posto radim kao policajac dosla mi je poruka da je u toku kradja mog automobila licnog, i ja sam krenuo u potjeru za njim. Trazim cjeli POV da se uvjerite da ja govorim ovde istinu zao mi je sto nisam snimao al morate svatiti da nemamo svi tako dobre jake PC. Zao mi je nisam imao Memoriju dovoljno al inace snimam cesto, kad imam dovoljno memorije. Molim vas da mi smanijte kaznu jer stvarno zelim da igram mislim da je previse 7 dana warn za ovo i on treba da ima isto POV cjeli situacije nemozete tek tako da me kaznite od 10 sekundi POV. Molim vas uzmite uz razmatranje zelim da igram, trudicu se sledeci put da imam POV, Hvala poz

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nazalost bez dokaza sa vase strane da ste uradili to sto tvrdite mi ne mozemo donijeti odluku da vam se ukine warn.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom