Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35281
Players nickname
Sake_Kuraiber
Suspect ID
3907 14167
Date of violation
Dec 20, 2022
Time of violation
17:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3NSFGnoxbd0

Brk1c

Player
Player
Bio sam kod vojske zbog posla i ova 2 su ubili vojnika i krenuli i mene pucat i kad su rekli da idem ja sam krenuo oni su me ubili tako su i sinoc moga druga i on je stavio i otisli su u jail tako da ovo je zasluzno za jail veci

Nesad Jahic

Player
Player
Odbrojavali smo ti 2 puta po 5 sekundi da se odaljiš, to što ti kršiš Fear RP to je tvoja stvar, i što radiš PG i MG tj. pričaš dok si mrtav. Pozdrav.

Brk1c

Player
Player
Odbrojavali smo ti 2 puta po 5 sekundi da se odaljiš, to što ti kršiš Fear RP to je tvoja stvar, i što radiš PG i MG tj. pričaš dok si mrtav. Pozdrav.
odbrojavali jestei krenuo sam trcat vi ste me ubili kao i mog druga sinoc jer ste dmeri i nisam prico dok sam mrtav slucajno sam drzo n tkd jer sam snimao

Brk1c

Player
Player
Ako bude trebalo dostavit ću i ja svoj pov gdje se vraćas 2 puta
kao prvo opet si moga druga ubio malopre rdm tak oda i roko si ispred zasluzujes jail i on ce te sad stavit tkd bancuga brate aj z admin odlucuje

Nesad Jahic

Player
Player
Vi morate da znate da ja imam paravo da ubijam NG kako bih ušao unutra i ukrao municiju kao i svi građani što mogu tako da molim lijepo. Pozzz.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom