Najjace da se oni popnu pre nas koji se penjemo najbrzom metodom i plus on moze od tu da puca. Pozz
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!amire a znas od de ti pare 7m jel kacis svakoga za cheat onda povuces ili ukratko oni ti nude pari da povlecis zalbu i etoti para zato nevolim takve ljude ko tebe amir ovo jebio cisti kill i ti reportas SKULL EMOJI x9Najjace da se oni popnu pre nas koji se penjemo najbrzom metodom i plus on moze od tu da puca. Pozz
+ bato to ti je bio right hand pick brate ti nisi normalan sta reportas nemas ruke coeceNajjace da se oni popnu pre nas koji se penjemo najbrzom metodom i plus on moze od tu da puca. Pozz
Nemora da ih reportas za cheat reportaj ih za pravilo dogadzaja 1.3 naucise malo pravilaNajjace da se oni popnu pre nas koji se penjemo najbrzom metodom i plus on moze od tu da puca. Pozz
Vec ne reporta to i odbijeno mu jeNemora da ih reportas za cheat reportaj ih za pravilo dogadzaja 1.3 naucise malo pravila
da brate evo sad mi goldovci nude 2 mil al necu iz principaamire a znas od de ti pare 7m jel kacis svakoga za cheat onda povuces ili ukratko oni ti nude pari da povlecis zalbu i etoti para zato nevolim takve ljude ko tebe amir ovo jebio cisti kill i ti reportas SKULL EMOJI x9
Ne blamiraj seda brate evo sad mi goldovci nude 2 mil al necu iz principa
gde da se nadjemo?e bio sam ti tako blizu mogo si da zaradis 200k ali jbg zelja izgorila....ali ako ubijes djuku dodi meni poslje informala ili biza imas 500k od mene
nismo videli pov gde si ga ubio... a da... setio sam se da nemas rukice za togde da se nadjemo?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHNajjace da se oni popnu pre nas koji se penjemo najbrzom metodom i plus on moze od tu da puca. Pozz