Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26489
Players nickname
Don Biza
Suspect ID
18174
Date of violation
Dec 19, 2022
Time of violation
13:00
Proofs
https://youtu.be/W5D9Sh_a6m8

Nemanjaa Aly

Player
Player
Pomocnik administracije me gazi na auto pijaci dosao sam da pogledam auta i covek je bio toliko toxican prema meni jer je verovatno prepoznao moj glas jer smo bili u sukobu ranije takodje njegov prijatelj koji se jasno vidi na snimku je radio P.Z.Z 1.1 zbog cega i sta sam im ja skrivio da oni meni tako nesta rade

Izvinjavam se zbog FPS-a sa snimka jasno se vidi da ima oko 40 sledeci put cu se potruditi da poboljsam ali sve se vidi !!!

Luka Ashbluff

Player
Player
Pomocnik administracije me gazi na auto pijaci dosao sam da pogledam auta i covek je bio toliko toxican prema meni jer je verovatno prepoznao moj glas jer smo bili u sukobu ranije takodje njegov prijatelj koji se jasno vidi na snimku je radio P.Z.Z 1.1 zbog cega i sta sam im ja skrivio da oni meni tako nesta rade

Izvinjavam se zbog FPS-a sa snimka jasno se vidi da ima oko 40 sledeci put cu se potruditi da poboljsam ali sve se vidi !!!
SNIMAS SA BANDI CAM SELF REPORT GG

Nemanjaa Aly

Player
Player
Takodje dobio sam ban jer sam rekao stoko u iic situaciji sa pomocnikom dakle u to vreme nisam znao ali i za to sam okacio zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom