Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GZ 1.1 I 18864, 19815, 35956, 4148, 58, 288

Status
Not open for further replies.
Your ID
23012
Players nickname
Andre Tatic
Suspect ID
18864
Date of violation
Dec 20, 2022
Time of violation
22:27
Proofs
https://youtu.be/JaIxC4_UzRA

andrejjjj2

Player
Player
sve se vidi u pov neka fam me ubija i preti mi na benzijskoj(ne skriptovana gz), ispricavam se neki lik mie osto u glavi .

andrejjjj2

Player
Player
mg u glavu ,a ovo je klasican g.p. 6.15 niko te nista nije robao nit sta ja znam
Kakav mg brate lik iz fam mi je osto u glavi, ovo je pravilo zelene zone, a ne gp 6.15 kao sto ti tvrdis nauci pravila brate jer kod benzinske pumpe mi me mozete doc vas 5-6 i pucat i ubijat me.

(Ako mislite da je mg stavite me za mg ali mogu se zalit i za to)

Lepii Goga

Player
Player
Kakav mg brate lik iz fam mi je osto u glavi, ovo je pravilo zelene zone, a ne gp 6.15 kao sto ti tvrdis nauci pravila brate jer kod benzinske pumpe mi me mozete doc vas 5-6 i pucat i ubijat me.

(Ako mislite da je mg stavite me za mg ali mogu se zalit i za to)
druze niko te nije robbaoo alooo ubio te klinac koji vise nije s nama posle toga sto je uradio ti se decko drogiras sigurno

andrejjjj2

Player
Player
druze niko te nije robbaoo alooo ubio te klinac koji vise nije s nama posle toga sto je uradio ti se decko drogiras sigurno
Brate nemoj se pocet odma vredat ako imas pov situacije i zelis ici protiv ove zalbe slobodno okaci ispod ovoga. (Nikada nisam rekao da ste me robali samo ste prekrsili pravilo zelene zone)

Cengela Sefovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 19815 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom