By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I ne može da bude GP 6.15 nismo u gradu druže xdSve se vidi u pov, ima vise ljudi koji pucaju bez brojanja, iz iste su familije samo ne vidi se id od plavog.
Nije nedozvoljen nego mi se nije ucitalo, zz.Kao prvo nedozvoljeni redux imaš jel treba da nastavljam ili još vdm radiš xd
Procitaj gore zasto nijeLOL nije full HD
To je dosl gp 6.15 sto ste prekrsili i nije vam prvi put a ovo sto govorite dae covjek vdm uradio vidi se da se auto spuco u njega i dae odletio u vas.I ne može da bude GP 6.15 nismo u gradu druže xd
Druže prvo obrisi nedozvoljeni redux pa onda pričaj nekome nešto xddTo je dosl gp 6.15 sto ste prekrsili i nije vam prvi put a ovo sto govorite dae covjek vdm uradio vidi se da se auto spuco u njega i dae odletio u vas.
aj ne seri molim teSve se vidi u pov, ima vise ljudi koji pucaju bez brojanja, iz iste su familije samo ne vidi se id od plavog.
Hoću da se kazni osoba za pg vozi automobil sa oružijem u ruci mene ste prošli put zatvorili zbog toga...ili oni mogu a mi ne ? XDNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV sa najmanjim kvalitetom od 720p gde se vidi ID igraca
- Za ispravak greski imate 5h