Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5310
Players nickname
Ne znam
Suspect ID
8444 i 746
Date of violation
Dec 11, 2021
Time of violation
23:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=14o2K7-cklA

Branislava20

Player
Player
Ovako dolazim na bezinsku da sipam gorivo, zatim dolaze 2 lika i jedan pocne da prica engleski, a drugi lik me ubije bez reci. Taj sto me je ubio takodje mi je obio i ukrao auto..

conprivat

Player
Player
SRB: U mom POV-u možete vidjeti kako smo moj prijatelj i ja tražili auto jer ga želimo ukrasti kada smo ga našli, odmah smo ga pratili i on ne smije voziti u zelenu zonu da bih samo pobegao iz rolepleja, jer imamo pozadinu igranja uloga koja nam omogućava da ubijemo vlasnika automobila u gradu. Rekao je da želi napuniti auto u svom postu na forumu, ali mu je rezervoar pun kao što možete vidjeti u vlastitom videu, nije čak ni otvorio izbornik Benzinske postaje, što dokazuje da bojao nas se i da je pobjegao u zelenu zonu a to nije dopušteno, pa onda su mu dosli prijatelji i hteli da nas ubiju.

EN: In my POV you can see how my friend and I were looking for the car because we want to steal it when we found it, we instantly followed him and he is not allowed to drive into a green zone because we have a roleplay background which allows us to kill the Car Owner in the city He said he wanted to fill up his car in his forum post but his tank is full as you can see in his own video, he didn't even open the Gas station menu, which proves that he was scared of us and that he fled into a green zone and that is not allowed his friends came to help him and to kill us.

Moj POV:

jamiearmone

Player
Player
SRB: Nisam govorio engleski, samo sam te dvaput pitao znaš li engleski, to je dozvoljeno u pravilima kao što se može čuti u POV-ima. EN: I didn't speak English, I only asked you twice if you could speak English, that's allowed in the rules as you can hear in the POVs.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 8444 ce dobiti kaznu za krsenje pravila zelene zone 1.1.
  • ID 746 ce dobiti kaznu za krsenje pravila: RDM, zelene zone 1.1, generalno 6.13.
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom