Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23783
Players nickname
luka krismes
Administrators nickname
tefo zambada
Date
Dec 23, 2022
Time
00:00
Proofs
x

Luka Ashbluff

Player
Player
danas sam dobio warn za g.p.6.15 veoma mi je zao jer mi je to bio 3 warn zaboravio sam da mogu da skinem 1 warn jer imam prime 2 ako bi ste ikako mogli da mi skinete 1 warn jer je taman dosao novi update takodjer sam pitao igraca koji je lezao pored mene na podu da li sam se cuo kada sam mu brojao 5 sekundi i tefo me je bas tada posla.Veoma mi je zao za to sto sam uradio i obecavam da se nece ponoviti ako bih ste ikako mogli da mi skinete kaznu da ja izbrisem sebi jedan warn sa prime 2 pa da mi vratite kaznu ili nesto jer zelim da se zabavljam sa drugarima tokom novog updatea

Luka Ashbluff

Player
Player
danas sam dobio warn za g.p.6.15 veoma mi je zao jer mi je to bio 3 warn zaboravio sam da mogu da skinem 1 warn jer imam prime 2 ako bi ste ikako mogli da mi skinete 1 warn jer je taman dosao novi update takodjer sam pitao igraca koji je lezao pored mene na podu da li sam se cuo kada sam mu brojao 5 sekundi i tefo me je bas tada posla.Veoma mi je zao za to sto sam uradio i obecavam da se nece ponoviti ako bih ste ikako mogli da mi skinete kaznu da ja izbrisem sebi jedan warn sa prime 2 pa da mi vratite kaznu ili nesto jer zelim da se zabavljam sa drugarima tokom novog updatea
da dodam igraci krse mnogo vise pravila i sve i ne dobijaju nikakve kazne .takodje mi se ubagovao geforce expirience pa mi se nije zeleo snimiti instant replay kada sam dobio ban i kako sam mu brojao 5 sekundu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom