Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24345
Players nickname
Yorma Obaama
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 23, 2022
Time of violation
17:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=J-nIjeh_IpI

Yorma Obama

Player
Player
Postovani u nastavku zalbe vam ostavljam 3 video dokaza LSPD hapsi lice bez razloga koje nema zatvorske kazne i nije trazeno od strane drzave
kao sto vidite gospoda isto tako ne broji 5 sekundi nego do 3 i krene da puca
Njihov kolega koji je po novim pravilima isto trebao biti uhapsen po RP oni su ga samo pustili Kao sto se vidi na pov ja od njega kupujem mjenjace i motore a ne oruzije dok me oni hapse bez i jednog razloga kao sto ce te cut na pov-u poslao ih njihov Lider
Zamolio bih da zalbu pogleda te lagano da ne moram ponovo stavljat posto vidi te i sami kako je to odradjeno
G.P. 6.15 I MG I hapsenje bez razloga I u autu me privodi jedan policajac I pustanje kolege itd.

Last edited:

Stefan Markoviic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji, jasno pise kako je Video dokaz 2 trimovan.
  • Imate rok 12 sati.

Yorma Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji, jasno pise kako je Video dokaz 2 trimovan.
  • Imate rok 12 sati.
Ispravljeno ma da je dovoljan i prvi video gdje me poznaju a imam masku pucaju na 3 sekunde i REGRUT koji me vozi sam u vozilu i tako to

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom