Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28295
Players nickname
Noa Markovic
Suspect ID
14011
Date of violation
Dec 24, 2022
Time of violation
17:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OaZ6dAosZo4

MimoTheCat

Player
Player
Kao što se u POV-u vidi, igrač me puca bez odbrojavanja i prije nego sam stigao odbrojati 5 sekundi. Molim da bude kažnjen, hvala.

Tristan Bozovic

Player
Player
ti si poceo da mi brojis i uperio si pusku u mene te prema tome bi trebao da imam puno pravo da se branim

MimoTheCat

Player
Player
ti si poceo da mi brojis i uperio si pusku u mene te prema tome bi trebao da imam puno pravo da se branim
Nema to veze sto sam ja uperio pusku u tebe, ti mozes i ne moras poslusati moj zahtjev od 5 sekundi ali ako ces ga poslusati moras se maknuti a ako neces moras sacekati da odbrojim i kada te krenem pucati ti smijes uzvratiti iz samoobrane. A ako zelis da se ja maknem ti moras brojati i tek nakon sto si izbrojao pucati.

Tristan Bozovic

Player
Player

Nema to veze sto sam ja uperio pusku u tebe, ti mozes i ne moras poslusati moj zahtjev od 5 sekundi ali ako ces ga poslusati moras se maknuti a ako neces moras sacekati da odbrojim i kada te krenem pucati ti smijes uzvratiti iz samoobrane. A ako zelis da se ja maknem ti moras brojati i tek nakon sto si izbrojao pucati.
ma uredu je ako sam ja pogrijesio onda oprosti sto se mene tice nije mi problem da dobijem kaznu

Don Marshall

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 14011 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom