Kao što se u POV-u vidi, igrač me puca bez odbrojavanja i prije nego sam stigao odbrojati 5 sekundi. Molim da bude kažnjen, hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!plus ti jeste reko da imas 5 sekundi da se odaljis odatle . To ti je razlog da odesplus nisi ni rekao razlog zasto da se odmaknem
Nema to veze sto sam ja uperio pusku u tebe, ti mozes i ne moras poslusati moj zahtjev od 5 sekundi ali ako ces ga poslusati moras se maknuti a ako neces moras sacekati da odbrojim i kada te krenem pucati ti smijes uzvratiti iz samoobrane. A ako zelis da se ja maknem ti moras brojati i tek nakon sto si izbrojao pucati.ti si poceo da mi brojis i uperio si pusku u mene te prema tome bi trebao da imam puno pravo da se branim
Plus ti njemu trebas isto da das razlog i da mu brojis 5 sekundi. Nauci prvo pravila pa onda pisi nestoti si poceo da mi brojis i uperio si pusku u mene te prema tome bi trebao da imam puno pravo da se branim
ma uredu je ako sam ja pogrijesio onda oprosti sto se mene tice nije mi problem da dobijem kaznuNema to veze sto sam ja uperio pusku u tebe, ti mozes i ne moras poslusati moj zahtjev od 5 sekundi ali ako ces ga poslusati moras se maknuti a ako neces moras sacekati da odbrojim i kada te krenem pucati ti smijes uzvratiti iz samoobrane. A ako zelis da se ja maknem ti moras brojati i tek nakon sto si izbrojao pucati.
da ali mi on nije dao razlog zasto da se odmaknemPlus ti njemu trebas isto da das razlog i da mu brojis 5 sekundi. Nauci prvo pravila pa onda pisi nesto