By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!on to namerno radiNe mozes traziti pov ukoliko nije event
Sto bi namerno radio to hahahaon to namerno radi
Ti si neki mnogo pametan mgas na kvadrat nije lepo to što radiš krajnje su korektniJasno se vidi da hapse lika ovde i da su iz tog razloga dosli
Sta se ti debela krmaco javljas, umoris li se dok pises po forumu jebiga ipak je to velika fizicka aktivnost za tebeVeliki kriminalci trguju na BM a niko kad se fib pojavio da pripuca na njih xD
jesam ja mozda bio u nekom rpu pa da ne smem da pricam na diskordu?Ti si neki mnogo pametan mgas na kvadrat nije lepo to što radiš krajnje su korektni
šta turkaš onda nos gdje mu nije mjestojesam ja mozda bio u nekom rpu pa da ne smem da pricam na diskordu?
Pa to ti pricam. Mogao je da ode u families hq sve da ih pohapsi jebiga to je procedura gg. strasan fib...Ja ne vidim sto je tu korumpiranost, direktor obavlja hapsenje po proceduri, nikakvo krsenje pravila
Blago ti se, svidja mi se tvoj nacin razmisljanjaPa to ti pricam. Mogao je da ode u families hq sve da ih pohapsi jebiga to je procedura gg. strasan fib...