By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pogledaj da li drze puske na meni pa onda pricaj... Ja sam uradio svojeI ti si fail RP radio, ako se tako lik ponasa koji ima 3+ puske na glavi, onda si pravi RP igrac. Naucite se ponasati kad vas neko pljacka, a sta oni pogrese, stavljajte na forum, ali nemoj da se ponasate ko baje dok vas robuju iako znate da su pogresili pa zelite da oni vide da su pogresili a ti se pravis pametan i vazan.
Kad je bio roban nije ni imao puske na glavi dvojica su uvukli puske a jedan se samo okernuo tako da je tvoj komentar pesak kao i ovi momci.I ti si fail RP radio, ako se tako lik ponasa koji ima 3+ puske na glavi, onda si pravi RP igrac. Naucite se ponasati kad vas neko pljacka, a sta oni pogrese, stavljajte na forum, ali nemoj da se ponasate ko baje dok vas robuju iako znate da su pogresili pa zelite da oni vide da su pogresili a ti se pravis pametan i vazan.
Gde sam ja pogrešio? Samo mi reci, ja sam samo želeo da im ukažem na grešku jer su napravili žešće sranje...Nakon je ste opucao na njega on je njemu odgovorio "Gradski ti preti za ovo", decko, RP je simulacija, Role Play, moras se upustis u igru da glumis da si pogodjen, nakon tog ide u meditaciju ali to je mozda greska samo, pa nema veze za to, ali onda opet posle tog "momci znate li vi kako ovo treba da se radi", jel to poenta RP-a? da ti objasnjavas njima kako se RP-a u trenutku roleplay-a....
Ne pisem ja ovo da svalim krivicu na njega, obe strane su pogresile, ali hocu da vam skrenem paznju da ne morate kvariti trenutni RP koje se odvija sa vasim "Kacim te na websajt", "Znate li vi kako ovo treba da se radi" u toku nekog roleplay-a.
Uzivi se malo u roleplay, zakukaj tu pred njima, zamisli se kako bi ti bilo da ti u pravom zivotu budu tri puske na glavi i da te pogodi metak.
Bukvalno ima male dece koja bolje roleplejaju od 80% servera i ne kukaju za website.
Na bilo kojem RP serveru koji ima whitelistu, ti bi dobio warn ili ban za ovo sto si uradio sad. Jer bukvalno kvaris RP.
A kako da se covek uzivi u rp sitvaciju kad je bio udaren bezbroj puta od strane kola i upucan sa pumparkom u telo da je ovo stvaran zivot on bi pao na mestu mrtav od sudara a da ne pricam tek o pucnjavi koja je bila na pola metra od njega a radi se o kratkoj sotki.Nakon je ste opucao na njega on je njemu odgovorio "Gradski ti preti za ovo", decko, RP je simulacija, Role Play, moras se upustis u igru da glumis da si pogodjen, nakon tog ide u meditaciju ali to je mozda greska samo, pa nema veze za to, ali onda opet posle tog "momci znate li vi kako ovo treba da se radi", jel to poenta RP-a? da ti objasnjavas njima kako se RP-a u trenutku roleplay-a....
Ne pisem ja ovo da svalim krivicu na njega, obe strane su pogresile, ali hocu da vam skrenem paznju da ne morate kvariti trenutni RP koje se odvija sa vasim "Kacim te na websajt", "Znate li vi kako ovo treba da se radi" u toku nekog roleplay-a.
Uzivi se malo u roleplay, zakukaj tu pred njima, zamisli se kako bi ti bilo da ti u pravom zivotu budu tri puske na glavi i da te pogodi metak.
Bukvalno ima male dece koja bolje roleplejaju od 80% servera i ne kukaju za website.
Na bilo kojem RP serveru koji ima whitelistu, ti bi dobio warn ili ban za ovo sto si uradio sad. Jer bukvalno kvaris RP.
Ako si ti ijednom doživeo na ovom serveru ovako nešto (to što si opisao) svaka čast. Ja nikakav RP nisam vidao na serveru, SA:MP je bio zakon naspram ovog. Ne krivim ja tu ni igrače, ni administraciju. Jednostavno ovo se propagira kao RP server, al uopšte nije. Ovo je čist RPG server, zbog toga niko ni ne RPa tako kao što si ti naveo da bi trebalo na pravom RP serveru.Nakon je ste opucao na njega on je njemu odgovorio "Gradski ti preti za ovo", decko, RP je simulacija, Role Play, moras se upustis u igru da glumis da si pogodjen, nakon tog ide u meditaciju ali to je mozda greska samo, pa nema veze za to, ali onda opet posle tog "momci znate li vi kako ovo treba da se radi", jel to poenta RP-a? da ti objasnjavas njima kako se RP-a u trenutku roleplay-a....