Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28253
Players nickname
Zoki Imcoss
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Dec 22, 2022
Time
23:05
Proofs
https://imgur.com/a/Z3fRI6g

Mare Adesanya

Player
Player
Pozdrav, danas sam dobio ban za Generalno Pravilo 1.1, da vam peppricam celu pricu. Na pocetku mog igranja na ovom serveru, sa mojim drugarom Jakovom sam zajedno poceo da igram. U momentu kad sam ja njemu dao sifru ja nisam znao najbolje pravila jer sam relativno bio nov na serveru. Usao mi je na akaunt davno i toga se secam. Proslo je dosta vremena od tad, svestan sam svoje greske ali napravljena je iz neznanja i to bih zeleo da naglasim. Kriv sam sto se tice toga, priznajem. Jako mi je krivo i zeleo bih da nastavim da igram na ovom projektu. Upoznao sam dosta prijatelja koje sam sreo uzivo i sa kojima se redovno druzim, ali zbog greske koju sam napravio na pocetku igranja koju sam cak do sad i zaboravio no podsjetio me ban. Izvinjavam vam se na svemu to se nece nikad vise desiti, bio bih mnogo zahvalan ako mogu da dobijem smanjenje kazne ili skidanje bana. Ugodno vece i hvala sto se procitali moj appeal

Status
Not open for further replies.
Top Bottom