Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn_Darkin
Suspect ID
3235, FIB,LSPD,SAHP
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
20:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=teA4TGvuKZI

Stepanic

Player
Player
Ja sam tebi takodje rekao da kazes a ne da pises i da zelim da te CUJEM da izgovaras to. Ja ne mogu da sanjam da li si ti reko ili ne sa
"receno mu je"
Receno je preko RADIA, ne preko CENTRALE. Ima razlike, ti si sam bio u FIB i znas kako se koristi komunikacija. Plus, ukoliko sam rekao da mu je preneto (pod fearom ne smem da lazem) znaci da mu je preneto.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Evo sta meni u zatvoru rade pa se ne zalim
- jer ja sam zajebani mafijas, nisam pica da placem po forumu.. 17 momaka maltretira 1 igraca koji odvoji vreme da igra ovde, gde u 14h niste mogli naci nikog na serveru jer ste kanceri kao igraci, kurcenje u coporu a pice kad su nasamo. Jedni te isti samo placu na forumu za gluposti.. bruka i sramota Roleplaya.

Kad mi ozbiljniji stariji likovi odemo, i ostavimo kidare da vas hapse. Upamtite taj trenutak kada ste igrali sa Ocem Roleplaya ;)

Last edited:

Kayn_Darkin

Player
Player
KANCERI KAO IGRACI? Nice insult i koriscenje reci "kancer" dok mnogi ljudi umiru od kancera i bore sa sa tim. Mnogi koje ja znam su preminuli od kancera i ne volim ni cuti kamoli da me neko uporedjuje sa tim. Ti si bruka na ovoj planeti kad mozes nesto tako izustiti. Ali okej. Ovaj lik nije nas ne znam cemu off topic. A i ja trebam da sanjam da li je on tebi javio preko radia ili ne. Lepo sam mu rekao da kaze ? A i on ako ima muda da dodje na nas 20 sam i to je failrp. Medjutim nije ni to poenta mog reporta vec sto se niko nije odazvao failrp. Meni taoc bez ikakvog benefita ne znaci a to se desava vec mnogo puta. Sve najlepse i pozdrav

Stepanic

Player
Player
KANCERI KAO IGRACI? Nice insult i koriscenje reci "kancer" dok mnogi ljudi umiru od kancera i bore sa sa tim. Mnogi koje ja znam su preminuli od kancera i ne volim ni cuti kamoli da me neko uporedjuje sa tim. Ti si bruka na ovoj planeti kad mozes nesto tako izustiti. Ali okej. Ovaj lik nije nas ne znam cemu off topic. A i ja trebam da sanjam da li je on tebi javio preko radia ili ne. Lepo sam mu rekao da kaze ? A i on ako ima muda da dodje na nas 20 sam i to je failrp. Medjutim nije ni to poenta mog reporta vec sto se niko nije odazvao failrp. Meni taoc bez ikakvog benefita ne znaci a to se desava vec mnogo puta. Sve najlepse i pozdrav
Ne znam sta lupetas oko reci "kancer"? Znacenje reci "kancer" oznacava zlocudno, zlocudno u ovom slucaju ponasanje. Otvoris lepo recnik i vidis, dok se ljudi bore sa TUMORIMA (benigni - dobrocudni, kancer - zlocudni). Posto ti treba pojasnjenje reci, izvoli (cisto pojasnjenje, da se ne zalis na momka zbog odredjene reci).
Ponovicu ti jos jednom:
" Plus, ukoliko sam rekao da mu je preneto (pod fearom ne smem da lazem) znaci da mu je preneto. "

Opet da ti ponovim, dosao sam u dogovoru sa adminom da vam ponudim opciju. Ne znam sta si se toliko uhvatio necega, idi bolje igraj i opusti se malo. Odmori malo od foruma i tvojih forica da natrpas koji warn/disband.

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
● Video dokaz je na privatnom. Međutim kontaktirao sam i FIB i LSPD. Rečeno mi je da ih nije bilo na serveru, LSPD je svakako novi i tek se oformio. Po tom pitanju ja ne mogu da ih kaznim jer ne mogu nikog da natjeram da uđe i igra igricu. Druga stvar, predloži mi šta da uradimo kako bi riješili problem.
● Ukoliko se ne slažes sa odgovorom postavi žalbu na administratora (mene)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom