Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3235
Players nickname
Milos_Stepanic
Suspect ID
7185, 1885, 198,4375
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
20:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=V1LatdNKUns&ab_channel=3xM

Stepanic

Player
Player
Veceras u vremenu kada se odvijala pljacka na drugom mestu i event u dogovoru sa adminima, momci su zapoceli drugu pljacku. Na pljacki sam se pojavio samostalno da im pojasnim situaciju kakva je, da su svi zauzeti i da ukoliko zele mozemo da uradimo pregovore. Momci iz Ballasa su odbili to i uzeli me kao taoca. Za vreme dok sam bio taoc, pustali su mi neke pesme iz sprdacine i gde su FAIL uradili. Fail je bio sto sam ispunio zahtev za svoj zivot da preko RADIA(ne preko CENTRALE) javim Popu da ga pozdravlja Vendeta. Iako im je receno da sam mu preneo poruku, momci su ubili mene i drugog taoca.

Na dokaznom materijalu se vidi kako momci rade EarRape sa pesmama. Prva pesma smatram da je bila i rasisticki upucena, iz razloga sto moj karakter je IC crnac.
Iako im je receno da sam preneo poruku i ispunio uslove, momci su ubili taoce. Spominju da pozdravim Popa od strane Vendete familije (problem koji je bio OOC prebacuju IC).

Pop Garcia

Player
Player
Nemam sta da dodam sem da pitam. Kakve veze ima Vendeta sa Ballasima? Posto cujem da su nesto pominjali pa mi to bas nije jasno, ali nije ni bitno. A i ubiti nevinog coveka bez IC razloga, mislim stvarno.

Urke

Player
Player
Kao clan high command FIB-a moram se umesati u ovu vrstu zalbe. Dovoljno je cuti da pustaju pesme, smeju se i ostalo sto nema veze s vezom sa RP-om. A kasnije ce doci ovde na forum, plakati i poceti da hvataju na patetiku i slicno kako im se kvari RP, kako LSPD/FIB/SAHP/NG njima sve upropascava. Ljudi koji su pustali pesme su jedan od razloga da je RP upropascen. Ovo ako nije fail, onda ne znam sta je. Pozdrav #023.

- Takodje se slazem i sa Popovim komentarom. Ako je Vendeta OOC stvar sto mu je isti ovaj covek koji tera Stepanica da prica na radio dolazio u FIB i solio pamet da je Vendeta OOC i da nemamo dodirnih tacaka s njima, zasto bi IC putem preko radia pozdravio OOC ljude? Pritom se sve cuje. Administracija ce najpravednije odluciti ovde.

Kayn_Darkin

Player
Player
Drugi taoc nije postojao a ti si ubijen druze zato sto se tvoji nisu pojavili da pregovaraju za tebe? O cemu pricas ti??

freaky

Player
Player
Kad se svi mesate, i ja da se umesam. Mi smo dosli bez taoca, tebe smo uzeli kad si priso. Uslob NIJE bio da kazes da radio to sto smo ti rekli da kazes. Svkako, nisi ni reko, nego si napisao. Decko ti je lepi reko "Da te cujem kako pricas". Earrape je kad spamujes nesto preko mikrofona, ili mnogo jako pustas, muzika je bila umerena i mi kao gangsteri imamo puno pravo da ismejavamo policiju. Centrala / Radio. Ista stvar, znas dobro sta smo hteli. Tkd su svi komentari suvisni. Ne znam sto se svi bunite. Pop sam zna da smo sacuvali FIB sa najmanje 2 Warna. Na pljacku se ne dolazi SAM. Ti doso i desilo se sta se desilo

Kayn_Darkin

Player
Player
Nisi ispostovao zahteve ja ne znam sta ti pises u IC CHATU. I OPET KAZEM NIKO 16 minuta nije dosao da pregovara za tebe zato si ubijen jer si jedini policajac u krugu bio I to kao taoc. Ne znam za sta se ti zalis druze :)

Pop Garcia

Player
Player
Drugi taoc nije postojao a ti si ubijen druze zato sto se tvoji nisu pojavili da pregovaraju za tebe? O cemu pricas ti??
I to ti razlog da ubijes taoca ? :D Tebi taoc sluzi da od nas mozes da izvuces slobodu ili eventualno novac i u zamenu za taoca izaberes uslove. Imao si uspesnu pljacku, nisi imao razlog da ubijes taoca :D Pozdrav

rasa

Player
Player
Kako smo mi mogli znati da ti je karakter crnac, gledao sam u bob

Dark99

Player
Player
Veceras u vremenu kada se odvijala pljacka na drugom mestu i event u dogovoru sa adminima, momci su zapoceli drugu pljacku. Na pljacki sam se pojavio samostalno da im pojasnim situaciju kakva je, da su svi zauzeti i da ukoliko zele mozemo da uradimo pregovore. Momci iz Ballasa su odbili to i uzeli me kao taoca. Za vreme dok sam bio taoc, pustali su mi neke pesme iz sprdacine i gde su FAIL uradili. Fail je bio sto sam ispunio zahtev za svoj zivot da preko RADIA(ne preko CENTRALE) javim Popu da ga pozdravlja Vendeta. Iako im je receno da sam mu preneo poruku, momci su ubili mene i drugog taoca.

Na dokaznom materijalu se vidi kako momci rade EarRape sa pesmama. Prva pesma smatram da je bila i rasisticki upucena, iz razloga sto moj karakter je IC crnac.
Iako im je receno da sam preneo poruku i ispunio uslove, momci su ubili taoce. Spominju da pozdravim Popa od strane Vendete familije (problem koji je bio OOC prebacuju IC).
Ne razumem, kakve veze ima sto se pljacka odvijala, ne znam odakle ti ideja da ti kao dolazis sam da ''obavestis'' nas da nema nikog jer je pljacka u toku? I nadao si se da neces postati taoc ne kapiram. Sam si dosao da provociras,najbolje da nas 30 pregovara sa tobom a ti sam nema ti pomoci stvarno ne mogu da razumem sta ti pricas.
Ne kapiram zasto si rekao ovo za pesme kakve veze imaju pesme, imamo svi mp3 sa pesmama i uvek blejimo tako.
Ovo sto si napisao da ti je pesma bila rasisticki upucena ne zelim ni da komentarisem. Bukvalno samo izmisljas nesto i nadas se da ces da nas disband isto kao sto si i sebe.
Ovo za Vendetu problem sa vama je bio IC clanovi ballasa su takodje i clanovi Vendete tkd mi opet nije jasno zasto izmisljas. Pozdrav brate moj, ovo je bespotrebno. Laku noc!

Stepanic

Player
Player
A i ne postoji ti chat u IC kralju...
Ne postoje ti ni u zivotu OOC eventi, kralju. Pogledaj pravila i vidi vaznost radio komunikacije.
I plus si prisao i rekao mogu sam da pregovaram, krenuo si da spominjes drugu pljacku i event tek kad smo te uhvatili za taoca.
Dzabe, procitaj jos po koji put celu prijavu pa mozda otkrijes neku novinu.
Kad se svi mesate, i ja da se umesam. Mi smo dosli bez taoca, tebe smo uzeli kad si priso. Uslob NIJE bio da kazes da radio to sto smo ti rekli da kazes. Svkako, nisi ni reko, nego si napisao. Decko ti je lepi reko "Da te cujem kako pricas". Earrape je kad spamujes nesto preko mikrofona, ili mnogo jako pustas, muzika je bila umerena i mi kao gangsteri imamo puno pravo da ismejavamo policiju. Centrala / Radio. Ista stvar, znas dobro sta smo hteli. Tkd su svi komentari suvisni. Ne znam sto se svi bunite. Pop sam zna da smo sacuvali FIB sa najmanje 2 Warna. Na pljacku se ne dolazi SAM. Ti doso i desilo se sta se desilo
Pojasnjeno vam je bila situacija. Dzabe se sad vadite. Kada su i admini bili upuceni da cu doci sam da sredimo tu pljacku ali niste hteli to da ispostujete (to ni ne krsi nikakvo pravilo). Prisao sam vam na finjaka, vi ste uradili svoju RP pricu i kraj. Ja sam ovde postavio zalbu za druge delove situacije, ne da se zalim sto niste hteli da ispostujete dogovor :)
Nisi ispostovao zahteve ja ne znam sta ti pises u IC CHATU. I OPET KAZEM NIKO 16 minuta nije dosao da pregovara za tebe zato si ubijen jer si jedini policajac u krugu bio I to kao taoc. Ne znam za sta se ti zalis druze :)
To ti je jedna velika 0 kao razlog da ubijes nekoga. Gde razmisljas da li ima kamera na javnom mestu, gde se vidi ko likvidira FIB agenta? Gde se gledaju ostaci, ko ce pronaci, koga ce optuziti, da li ce tebe povezati?

Receno ti je bilo da mu je javljeno, ispostovao sam svoj Fear kod vas :).
Kako smo mi mogli znati da ti je karakter crnac, gledao sam u bob
Plave sam boje ili zute? Dovoljna mi je pomisao kad pustate mi pesme koje provociraju crnce da pomislim da je cista prozivka :)
Ne razumem, kakve veze ima sto se pljacka odvijala, ne znam odakle ti ideja da ti kao dolazis sam da ''obavestis'' nas da nema nikog jer je pljacka u toku? I nadao si se da neces postati taoc ne kapiram. Sam si dosao da provociras,najbolje da nas 30 pregovara sa tobom a ti sam nema ti pomoci stvarno ne mogu da razumem sta ti pricas.
Ne kapiram zasto si rekao ovo za pesme kakve veze imaju pesme, imamo svi mp3 sa pesmama i uvek blejimo tako.
Ovo sto si napisao da ti je pesma bila rasisticki upucena ne zelim ni da komentarisem. Bukvalno samo izmisljas nesto i nadas se da ces da nas disband isto kao sto si i sebe.
Ovo za Vendetu problem sa vama je bio IC clanovi ballasa su takodje i clanovi Vendete tkd mi opet nije jasno zasto izmisljas. Pozdrav brate moj, ovo je bespotrebno. Laku noc!
Pojasnjeno tvom drugaru da je admin bio upucen sta ce se desiti. Vidim da si poceo mnogo u zadnje vreme da balavis i lupetas gluposti. Ukoliko ti nesto nije jasno, procitas ponovo zalbicu i bice ti. To sa MP3 vidim da je full pricica, niti imas negde da "pustas tvoj mp3" niti ista. Tako da moze se iskoristiti i za PG. Ali realno, nemam potrebe za time. Ne znam ja o kakvim ti disbandovima pricas, ni ko ti juri ni sta mislis sa time.

Drugo, prvu zalbu ste stavili vi lepotani moji. I posle pocnete da placete, kada neko stavi na vas. Nije to lepo, jos ste sklonili snimak ... :D

RaskoKilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Ne postoji FailRP, ne postoje Ballasi, ovo je Vendetta koliko vidim i čujem

Ovdje mogu samo tebe kazniti za FailRP jer si pisao u chat, a ne kako su ti rekli, da kazes na radio, ali necu te kaznit ovaj put. Uživaj

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom