A i ne postoji ti chat u IC kralju...
Ne postoje ti ni u zivotu OOC eventi, kralju. Pogledaj pravila i vidi vaznost radio komunikacije.
I plus si prisao i rekao mogu sam da pregovaram, krenuo si da spominjes drugu pljacku i event tek kad smo te uhvatili za taoca.
Dzabe, procitaj jos po koji put celu prijavu pa mozda otkrijes neku novinu.
Kad se svi mesate, i ja da se umesam. Mi smo dosli bez taoca, tebe smo uzeli kad si priso. Uslob NIJE bio da kazes da radio to sto smo ti rekli da kazes. Svkako, nisi ni reko, nego si napisao. Decko ti je lepi reko "Da te cujem kako pricas". Earrape je kad spamujes nesto preko mikrofona, ili mnogo jako pustas, muzika je bila umerena i mi kao gangsteri imamo puno pravo da ismejavamo policiju. Centrala / Radio. Ista stvar, znas dobro sta smo hteli. Tkd su svi komentari suvisni. Ne znam sto se svi bunite. Pop sam zna da smo sacuvali FIB sa najmanje 2 Warna. Na pljacku se ne dolazi SAM. Ti doso i desilo se sta se desilo
Pojasnjeno vam je bila situacija. Dzabe se sad vadite. Kada su i admini bili upuceni da cu doci sam da sredimo tu pljacku ali niste hteli to da ispostujete (to ni ne krsi nikakvo pravilo). Prisao sam vam na finjaka, vi ste uradili svoju RP pricu i kraj. Ja sam ovde postavio zalbu za druge delove situacije, ne da se zalim sto niste hteli da ispostujete dogovor
Nisi ispostovao zahteve ja ne znam sta ti pises u IC CHATU. I OPET KAZEM NIKO 16 minuta nije dosao da pregovara za tebe zato si ubijen jer si jedini policajac u krugu bio I to kao taoc. Ne znam za sta se ti zalis druze
To ti je jedna velika 0 kao razlog da ubijes nekoga. Gde razmisljas da li ima kamera na javnom mestu, gde se vidi ko likvidira FIB agenta? Gde se gledaju ostaci, ko ce pronaci, koga ce optuziti, da li ce tebe povezati?
Receno ti je bilo da mu je javljeno, ispostovao sam svoj Fear kod vas
.
Kako smo mi mogli znati da ti je karakter crnac, gledao sam u bob
Plave sam boje ili zute? Dovoljna mi je pomisao kad pustate mi pesme koje provociraju crnce da pomislim da je cista prozivka
Ne razumem, kakve veze ima sto se pljacka odvijala, ne znam odakle ti ideja da ti kao dolazis sam da ''obavestis'' nas da nema nikog jer je pljacka u toku? I nadao si se da neces postati taoc ne kapiram. Sam si dosao da provociras,najbolje da nas 30 pregovara sa tobom a ti sam nema ti pomoci stvarno ne mogu da razumem sta ti pricas.
Ne kapiram zasto si rekao ovo za pesme kakve veze imaju pesme, imamo svi mp3 sa pesmama i uvek blejimo tako.
Ovo sto si napisao da ti je pesma bila rasisticki upucena ne zelim ni da komentarisem. Bukvalno samo izmisljas nesto i nadas se da ces da nas disband isto kao sto si i sebe.
Ovo za Vendetu problem sa vama je bio IC clanovi ballasa su takodje i clanovi Vendete tkd mi opet nije jasno zasto izmisljas. Pozdrav brate moj, ovo je bespotrebno. Laku noc!
Pojasnjeno tvom drugaru da je admin bio upucen sta ce se desiti. Vidim da si poceo mnogo u zadnje vreme da balavis i lupetas gluposti. Ukoliko ti nesto nije jasno, procitas ponovo zalbicu i bice ti. To sa MP3 vidim da je full pricica, niti imas negde da "pustas tvoj mp3" niti ista. Tako da moze se iskoristiti i za PG. Ali realno, nemam potrebe za time. Ne znam ja o kakvim ti disbandovima pricas, ni ko ti juri ni sta mislis sa time.
Drugo, prvu zalbu ste stavili vi lepotani moji. I posle pocnete da placete, kada neko stavi na vas. Nije to lepo, jos ste sklonili snimak ...