Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
705
Players nickname
Stefan Micevic
Suspect ID
9981
Date of violation
Dec 25, 2022
Time of violation
22:10
Proofs
https://youtu.be/AF7R5Ub-VuQ

Stefan Micevic

Player
Player
Na FZ raidu sam uhapsio osobu Roko Ballboa ID: 9981. Kada sam ga uhapsio poceo me da me vredja preko discorda sto spada u GP 6.10. Da je to njegov diskord imate u videu zato sto ima na Grand discordu RS Zlocin. Uglavnom pored uvreda poceo je da salje moje slike i licne podatke, to ne zelim da postavljam ovdje radi svoje privatnosti, admin koji bude resavao zalbu neka mi se javi discord: Stefan Micevic 705#0379 da mu dam taj drugi dokaz gdje se takodje vidi da je to njegov discord.
+ ovo je cist doxing sa dokazom da je to ID: 9981 jer me je poceo vredjati zbog te IC situacije i djeliti moje privatne podatke.
Zelim vam prijatno vece i sretne praznike ;).

ZAMOLICU BEZ OFFTOPIC KOMENTARA NEKA ADMIN DONESE ODLUKU.
HVALA!

Luka Whitee

Player
Player
Brate nauci sta je doxxing, ne podrzavam roka ali doxxing je iznosenje necijih privatnih podataka u javnost, npr. ingame, na forumu,... Vas privatan chat na discordu nije javnost i admini nemaju nista s tim. Jedino sto ovaj igrac moze dobiti je kazna za G.P. 6.10

Stefan Micevic

Player
Player
Brate nauci sta je doxxing, ne podrzavam roka ali doxxing je iznosenje necijih privatnih podataka u javnost, npr. ingame, na forumu,... Vas privatan chat na discordu nije javnost i admini nemaju nista s tim. Jedino sto ovaj igrac moze dobiti je kazna za G.P. 6.10
Brate nebitno da li je u javnost ili nije on nema sta da radi sa mojim licnim podacima. I nije slao samo meni u dm vec ih je i djelio

Roko Balboa

Player
Player
Imas na discordu opciju block. Ne znam kakve veze discord dm ima sa grandom te zas bi dobio za 6.10. ak sam ja to tebi sam ovak poslo nije imalo veze sa ic situacijom jer ja idalje stojim iza toga sta sam rekao, hvala i ugodni blagdani.

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Na FZ raidu sam uhapsio osobu Roko Ballboa ID: 9981. Kada sam ga uhapsio poceo me da me vredja preko discorda sto spada u GP 6.10. Da je to njegov diskord imate u videu zato sto ima na Grand discordu RS Zlocin. Uglavnom pored uvreda poceo je da salje moje slike i licne podatke, to ne zelim da postavljam ovdje radi svoje privatnosti, admin koji bude resavao zalbu neka mi se javi discord: Stefan Micevic 705#0379 da mu dam taj drugi dokaz gdje se takodje vidi da je to njegov discord.
+ ovo je cist doxing sa dokazom da je to ID: 9981 jer me je poceo vredjati zbog te IC situacije i djeliti moje privatne podatke.
Zelim vam prijatno vece i sretne praznike ;).

ZAMOLICU BEZ OFFTOPIC KOMENTARA NEKA ADMIN DONESE ODLUKU.
HVALA!
1. Ne cuje ti se mikrofon.
2. Dokazi stariji od 48h kao sto se vidi situacija pocela 12/25 22:05 ti kacis zalbu 12/27 u 23:07

Vito Balboa

Player
Player
Ja mislim da roko nije tada to htio slati nego još od prije imaju beef, ali ja i dalje ostajem iza onoga da štetan safta masne pimpeke i voli dečke hvala.

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Odbiti ovu zalbu.
  • Video dokazi editovani izbačeni izvukovi.
  • Postavite jasne dokaze za doxing ( skrinshoot-ove)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom