Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn_Darkin
Suspect ID
1070 FIB
Date of violation
Dec 13, 2021
Time of violation
14:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eNZcyZWO39c

Kayn_Darkin

Player
Player
Uzeli smo jednog fib agenta kao taoca i ranili 3 njihove kolege.
Zatim mu je trazeno da se baci global sto je i uradio. Niko se pojavio nije da pregovara za njegov zivot i njihov agent je umro sto ja smatram failom jer su izgubili agenta a nisu marili. Niko se nije pojavio ni narednih 15 minuta.

Pop Garcia

Player
Player
Opet ista prica :D Kako mozes nekoga da nateras da udje u igru realno? Ne razumem opet tvoj razlog za ubijanje taoca ako si vec uspeo da odradis pljacku :D

Urke

Player
Player
Ti decko mislis da si u fazonu kao ne zelim da im nabijam WARN-ove, ali cu ipak uci na forum da okacim da dobiju WARN. Mnogo si dvolican, prvo radis sa nama, prodajes ljude i onda te uhvati nesto i okrenes se protiv svih. Totalno si nedefinisan.

Nevezano za ovo, opet ista prica. Ja sam bio tu kada je Benzinac otet i pokusavao sam da sastavim kraj s krajem, nije bilo nijednog jedinog FIB-ovca, LSPD-a, SAHP-a, a ni NG-a. Admin kojeg sam obavestio o tome kada je Benzinac otet i to da nas nema jer sam znao da zivis na ovom forumu je bio Ryan Emm ako se tako pise. Admin koji bude donosio odluku moze proveriti sa pomenutim adminom situaciju. Ne mogu da teram ljude, da im trazim RL brojeve od telefona i da ih zovem da udju u GTA da spasavamo ljude. Ponedeljak je, radni je dan, 14:00h, smena gde se neki vracaju ili idu u/iz skole/posla.

Kayn_Darkin

Player
Player
Ti urke sto silujes ljude po gta i radis grossrp jos cuvam snimak. I nisam report FIB mnogo puta dok niste postali bezobrazni. Poslednja 20 puta sam obrisao PoV.
Ako se niko ne pojavi da odbrani taoca i sacuva ga koja je poenta da ga ja cuvam kad nista nisam dobio za njega? Vas problem i failrp.
A za tebe urke evo poklon adminima:

Urke

Player
Player
Ti urke sto silujes ljude po gta i radis grossrp jos cuvam snimak. I nisam report FIB mnogo puta dok niste postali bezobrazni. Poslednja 20 puta sam obrisao PoV.
Ako se niko ne pojavi da odbrani taoca i sacuva ga koja je poenta da ga ja cuvam kad nista nisam dobio za njega? Vas problem i failrp.
A za tebe urke evo poklon adminima:
Admini-kuratori su razgovarali sa Popom oko toga i receno je da mozemo dobiti sankciju ali je odluceno da budem samo izbacen iz FIB-a. IC si se zalio tadasnjem predsedniku Miljenku Popari gde je on nalozio da dobijem otkaz. Ne mogu biti sankcionisan i IC i OOC. A sto se tice tvog poklona, tvoj poklon je istekao jos pre nekoliko dana. Saljem ti tople pozdrave.

maisony9

:)
Player
Admini-kuratori su razgovarali sa Popom oko toga i receno je da mozemo dobiti sankciju ali je odluceno da budem samo izbacen iz FIB-a. IC si se zalio tadasnjem predsedniku Miljenku Popari gde je on nalozio da dobijem otkaz. Ne mogu biti sankcionisan i IC i OOC. A sto se tice tvog poklona, tvoj poklon je istekao jos pre nekoliko dana. Saljem ti tople pozdrave.
Dal isteklo ili ne to ne znači da ti nisi kršio pravila. Sportski pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom