Pogodio covjeka preko 11 puta 9 dmg, a on nije umro.
trazim pov
trazim pov
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kupi rukeeeeeeeetrazim pov
bato 11*9=99 posto vidim da te nisu ucili kad si bio mali, a ja sam dobar i nemam problem da pomognem slabijima i mnogo glupljima od sebe tako da kad ti god treba nesto nemas frke cimaj me i pomocicu ti <3Pogodio covjeka preko 11 puta 9 dmg, a on nije umro.
trazim pov
Preko 11 puta al ajde, ne volim blam trazim samo pov nije potrebno ici dalje od tvog kuta umisljenosti. <3bato 11*9=99 posto vidim da te nisu ucili kad si bio mali, a ja sam dobar i nemam problem da pomognem slabijima i mnogo glupljima od sebe tako da kad ti god treba nesto nemas frke cimaj me i pomocicu ti <3
Uspori snimak pa vidi i nauci da brojis <3Preko 11 puta al ajde, ne volim blam trazim samo pov nije potrebno ici dalje od tvog kuta umisljenosti. <3
da bi ubio nekog moras preko 100 heltha da mu skines ti ocigledno ne znas tako da bolje cuti.Preko 11 puta al ajde, ne volim blam trazim samo pov nije potrebno ici dalje od tvog kuta umisljenosti. <3
CEMU pokusaj nabijanja banaPogodio covjeka preko 11 puta 9 dmg, a on nije umro.
trazim pov
Decko ne trazis ti POV nego admin.Pogodio covjeka preko 11 puta 9 dmg, a on nije umro.
trazim pov
bahahahahahahha tacno sam dobio 99dmg i on cvili usporis snimak krenes da projis i videces da je tacno 11 puta pukao i sve po 9Decko ne trazis ti POV nego admin.
11*9=99 koj si k reporto kad si sam reko da nisi mu dao 100dmgPogodio covjeka preko 11 puta 9 dmg, a on nije umro.
trazim pov
evo za moje drugare iz hydre jedna pesmicaa
Nije lako biti propali abortus siromasne porodice ? E moj fudbalercicu sa pederskim loknicama.A fudbal trenira čisto zato da ti trava golica muda jer si visok 120
Ti si?Nije lako biti propali abortus siromasne porodice ? E moj fudbalercicu sa pederskim loknicama.A fudbal trenira čisto zato da ti trava golica muda jer si visok 120
Druze ne znam da li znas ali postoji sok zastite 10%i 20% tako da nije odma cheatPogodio covjeka preko 11 puta 9 dmg, a on nije umro.
trazim pov
Stay mad,admini regulisite ovo psovanje na forumu...Nije lako biti propali abortus siromasne porodice ? E moj fudbalercicu sa pederskim loknicama.A fudbal trenira čisto zato da ti trava golica muda jer si visok 120