Ti ces nekom rec da ces ti rec da kazes nekom da kupi ruke na komentar da kupi ruketi ces da kazes nekom da kupi ruke
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti ces nekom rec da ces ti rec da kazes nekom da kupi ruke na komentar da kupi ruketi ces da kazes nekom da kupi ruke
vidi ti malog bozu sto je postao opasan mora da si mu veliki fan cim znas kako izgleda i koliko je visok pitaj ga za autogram verujem da ce ti datiE moj fudbalercicu sa pederskim loknicama.A fudbal trenira čisto zato da ti trava golica muda jer si visok 120
burazeru idi sperejaj sa kalas i ustani malo sa kompjuteraTi ces nekom rec da ces ti rec da kazes nekom da kupi ruke na komentar da kupi ruke
i ovo sliku sto si stavi sto smo dobili banove to pokazuje koja si picka i samo znas da kacis na forum jer nemas muda a opet smo dobili un banoveTi ces nekom rec da ces ti rec da kazes nekom da kupi ruke na komentar da kupi ruke
malo nisi bitan brate sryi ovo sliku sto si stavi sto smo dobili banove to pokazuje koja si picka i samo znas da kacis na forum jer nemas muda a opet smo dobili un banove
ti si?malo si nisi bitan brate sry
GRAMATIKA ON TOP! ja bar znam da pisemmalo si nisi bitan brate sry
malo si nisi bitan auu bratmoj gramatika leftala chat odavnomalo si nisi bitan brate sry
ja cu nekom rec da cu ja rec da kazem nekom da kupi ruke komentar da kupi ruke.Ti ces nekom rec da ces ti rec da kazes nekom da kupi ruke na komentar da kupi ruke
Javlja se lik koji psuje majku clanovima svoje familije jer on nema ruke ali je lakse okriviti drugevidi ti malog bozu sto je postao opasan mora da si mu veliki fan cim znas kako izgleda i koliko je visok pitaj ga za autogram verujem da ce ti dati
ajde ti si banan nemas pravo govoraJavlja se lik koji psuje majku clanovima svoje familije jer on nema ruke ali je lakse okriviti druge
onaj sto te jeboti si?
znam i ja da jebem a ti to najbolje znasGRAMATIKA ON TOP! ja bar znam da pisem
jbg opet sam te jebo kako god okrenes bio pismen ili nepismenmalo si nisi bitan auu bratmoj gramatika leftala chat odavno
nah nisi mozda sam ja tebe nekoliko putaonaj sto te jebo
a ne sad stvarno ko si ti?ti si?
tvoje dupe najbolje znanah nisi mozda sam ja tebe nekoliko puta
nemas pravo glasa ne znas ni R a ni L da kazes ako hoces mogu da ti nadjem logopeda mislim da je kucica reci topp za tebeajde ti si banan nemas pravo govora
AHAHAHAHAHHAHA njemu bog ne mozes pomocnemas pravo glasa ne znas ni R a ni L da kazes ako hoces mogu da ti nadjem logopeda mislim da je kucica reci topp za tebe
Rebarac on topnemas pravo glasa ne znas ni R a ni L da kazes ako hoces mogu da ti nadjem logopeda mislim da je kucica reci topp za tebe