Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20562
Players nickname
Fixi Ace
Suspect ID
12541
Date of violation
Dec 29, 2022
Time of violation
16:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=vwRWGktrk1U&ab_channel=FilipStojkovi%C4%87

Fixon Gotti

Player
Player
Sve se vidi u POVu, kako zavrsava svog lika prvi put kad smo ga digli i nije imao strah za svoj zivot a to je pokazao i drugi put kad smo ga podigli.

Petar_Djukic

Player
Player
Sve se vidi u POVu, kako zavrsava svog lika prvi put kad smo ga digli i nije imao strah za svoj zivot a to je pokazao i drugi put kad smo ga
Sve se vidi u POVu, kako zavrsava svog lika prvi put kad smo ga digli i nije imao strah za svoj zivot a to je pokazao i drugi put kad smo ga podigli.
Za feal rp to priznaj uradio sam i briga me ne bojim se za svoj zivot nisam pickica i priznajem uradio sam feal rp i trebam dobiti kaznu za to,a za TK ne znam o cemu pricas ali dobro

Fixon Gotti

Player
Player
Za feal rp to priznaj uradio sam i briga me ne bojim se za svoj zivot nisam pickica i priznajem uradio sam feal rp i trebam dobiti kaznu za to,a za TK ne znam o cemu pricas ali dobro
ubio si svog coveka koji je bio mrtav isto i koji je bio sledeci za rob pored tj dovrsio si ga

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 12541 dobit ce kaznu za FearRP + MK

Nisi imao straha za svoj zivot + dovrsavanje pripadnika svoje familije ( ID 9957 )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom