Sve se vidi u POVu, kako zavrsava svog lika prvi put kad smo ga digli i nije imao strah za svoj zivot a to je pokazao i drugi put kad smo ga podigli.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Za feal rp to priznaj uradio sam i briga me ne bojim se za svoj zivot nisam pickica i priznajem uradio sam feal rp i trebam dobiti kaznu za to,a za TK ne znam o cemu pricas ali dobroSve se vidi u POVu, kako zavrsava svog lika prvi put kad smo ga digli i nije imao strah za svoj zivot a to je pokazao i drugi put kad smo ga
Sve se vidi u POVu, kako zavrsava svog lika prvi put kad smo ga digli i nije imao strah za svoj zivot a to je pokazao i drugi put kad smo ga podigli.
ubio si svog coveka koji je bio mrtav isto i koji je bio sledeci za rob pored tj dovrsio si gaZa feal rp to priznaj uradio sam i briga me ne bojim se za svoj zivot nisam pickica i priznajem uradio sam feal rp i trebam dobiti kaznu za to,a za TK ne znam o cemu pricas ali dobro