Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana biografija| Aleksa Panic | 14989

Rejected
Status
Not open for further replies.

AkiKavasaki

Player
Player
Ime:Aleksa Panic
Pol: Muski
Rasa: belac
Otac: Nemanja Panic
Majka: Jelena Panic
Visina i tezina: 190cm / 85kg
Boja ociju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaze: Imam na ruci

Biografija:
Rodjen sam 14.11.2000. u gradu Beogradu Odatle sam se preselio u Ameriku cije sam drzavljanstvo dobio malo pre sluzenja vojnog roka. Kako sam sve stariji i stariji shvatam kako zivot funkcionise i zahvaljujuci odredjenim osobama sam stekao odredjene sposobnosti i odredjene vestine. Jedna od takvih osoba je i moj dragi ujak po imenu John MacTavish poznatiji pod svojim nadimkom iz vojske Soap je bio SAS snajperista. On me poducavao koriscenju specijalnog oruzija i svojim trikovima za penjanjem po odredjenim mestima radi bolje preglednosti terena. Moj dragi otac me je ucio o ljuckim vrlinama i kako se treba ponasati u drustvu, a majka me je ucila kako se lepo ponasati i biti pronicljiv. Imao sam velike ambicije da radim u FiBu u cemu sam i uspeo posto sam sposoban i fizicki i psihicki za to. Moji roditelji su poreklom iz Srbije ali su se preselili u Ameriku cije sam drzavljanstvo i dobio. Takodje sam sluzio voljsku zahvaljujuci svom ujaku Johnu i bio sam proglasen za najboljeg snajperistu u bataljonu. Moja tetovaza Smrti sa kosom na ruci potice iz vojske i oznacava uspesnog snajperistu koji moze da ukloni metu na 2000metara. Retko se vidjam sa majkom posto ona ne podrzava moju ljubav prema oruziju i moj rad u Fibu. Otac me podrzava u mojim ambicijama.

Aleksa je u stanju mučiti osobe i ubiti ako ne sarađuju.
Aleksa može koristiti sva legalna i ilegalna oružja na dužnosti i van dužnosti.
Aleksa može da vezuje, vuče, podiže(zbog obuke), ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. (ne puškom)
Aleksa može davati serum istine.
Aleksa može primiti mito do 100k.
Aleksa može bilo kome očistiti dosije.
Aleksa može pustiti osumnjičene na slobodu.
Aleksa može platiti ili podmiti doušnika u korist njemu ili organizacije.
Aleksa može ući u borbu prsa u prsa 2 vs 1 zbog dobre obuke.
Aleksa ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Aleksa može onesvestiti svoje kolege kako bi izvadio prijatelja ako je uhapšen.
Aleksa može uništiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.
Aleksa može voziti svaki auto do 50 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).
Aleksa može privedenim licima tražiti bilo koje oružje da mu predaju.
Aleksa može ići u geto radi skupljanja dokaza za organizaciju.
Aleksa može nositi pancire drugih organizacija i bandi zbog undercover akcija i prikupljanja dokaza o istim.
Aleksa je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
Aleksa može ući u bandu ili kriminalnu porodicu, saradjivati sa njima i raditi bilo šta radi prikupljanja dokaza.
Aleksa može prodavati sva ilegalna oružja koja ima na crnom trzistu(ne od organizacije)
Aleksa može sam hapsiti lica zbog svog treninga I iskustva
Aleksa može bilo koga ukloniti sa poternice
Aleksa može redovno koristi marihuanu zbog svog nestabilnog stanja.

Last edited:

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazi na pravilo dogadjaja 1.6
Pripazi na pravilo PG.
Aleksa može voziti svaki auto do 50 na sat off

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom