By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!getto pravilo???Masovno krsenje pravila, sve se vidi u pov.
ako tako gledas moze da se roba i u nasoj fam kuci, bez gubljenjagetto pravilo???
majstore pogledaj mapu gdje se nalazis pitaj prvo viseg administratora sta se smije sta ne pa onda dodi da provociras na privatan posjed van grada..
da sam htjeo mogo sam te strpat u stalu da mi glumis konja
nema tu ako gledas pravilo ti jasno kaze ili van grada.. a ti si na nasem posjednu debelo van grada i dozvoljeno je robati i pljackati ti ne da nisi prvi nego si stoprvi koji je dosao ovdje i opljackan je ... dosao u moje dvoriste ucit me pravila..ako tako gledas moze da se roba i u nasoj fam kuci, bez gubljenja
ma pusti ga vidis da se bode u kasne sateSta se bolan vidi u povu kakvo krsenje pravila o cem pricas boze sacuvaj
kod venomaca pripada ocito.. momci debelo u gradu ne znaju sta je u gradu sta van grada..Rut 68 otkad to pripada gradu
a ti bas volis da budes toxic super ti je tokod venomaca pripada ocito.. momci debelo u gradu ne znaju sta je u gradu sta van grada..