Sve se vidi na povu krsenje pravila vise ucesnika
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisam ni metak opalio (25929) bili ste svi vec mrtvi pitao sam kolege jel treba pomoc video sam da vas vise nema i otisaoSve se vidi na povu krsenje pravila vise ucesnika
Tebi se na povu apsolutno nigde ne vidi kako pucam, jedino sto se vidi je da dolazim i pitam jel treba pomoc i vadim kratki shotgun, nez gde si ti kod mene video bilo koje pravilo prekrseno?Ne znate igrati, unistavate Rp i sjebavate nekom uzivanje u igri i budi covek i prihvati kaznu a za taj pancir da si upoznat sa serverom znao bih da pola stvari ne radi u igri tako da cekamo vasu kaznu pravda je spora braco al dostizna
Razlog ne znam ali verovatno postoji, ne idu oni random po gradu i ubijaju sve oko sebeok reci mi sta je razlog da ides i random bez povoda ubijate nekog ajd sad ako si normalniji od ove dvojice kazi
ko kaze ne znate igrati , covek koji krsi masivno MG i pokusava da pozove svoje ljude u fam chatu dok je mrtavNe znate igrati, unistavate Rp i sjebavate nekom uzivanje u igri i budi covek i prihvati kaznu a za taj pancir da si upoznat sa serverom znao bih da pola stvari ne radi u igri tako da cekamo vasu kaznu pravda je spora braco al dostizna
o cemu ti pricas , juce si saznao da postoji fam biznis, jos uvek ne znas sta je event.. 2 porodicna eventa mi nabroji pa cemo moci pricati, da nisi kupio ova 2 biznisa koja imas na fam sad bi bio 70+ ko do juce sto si bio, a to za neformalnu imali smo je sa mesecima, i da nismo imali 36k ideve u porodici ko tivi ste za dva dana od dobijanja neformalne istu izgubili toliko o pravilima a sad trazi izgovore izmisljaj lazi necu vise raspravljati sa vama 70 i nekima na rang listi jadni ste bez osnovnog ponasanja kucne kulture i bez trunke znanja napaljeni klinci bez mozga