Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx_The
Suspect ID
9957
Date of violation
Dec 31, 2022
Time of violation
00:38
Proofs
https://youtu.be/QNk_fQiLEmM

Synx

Player
Player
sve se vidi u pov lik pcova kevu i ubija lik Evo vam vise informacije u situaciju kako ste trazili

Last edited:

Alon.

Player
Player
a gdje je ono gdje je on mene pucao
a to si isekao a??

Alon.

Player
Player
i reko sam jebem ti ma nisam dopunio rec znaci nisam mu opsovao majku i on je mene pucao prije sto si ti isekao vid editan je video postovani admini

Synx

Player
Player
i reko sam jebem ti ma nisam dopunio rec znaci nisam mu opsovao majku i on je mene pucao prije sto si ti isekao vid editan je video postovani admini
jeste reko si jebem ti mate se cuo ali si pobego nemoj da places sad si uhvaten na delo

Alon.

Player
Player
Bato samo izmislate svi kad kacem bukvalno se vidi na pov da pcujes kevu i da ga ubijes dovolno ti to za ban 7 dana
neseri vrati snimak gdje je on mene puco i nisam mu psovo kevu reko sam ma i nemoj da seres retarde jedan

Dzigi

Player
Player
neseri vrati snimak gdje je on mene puco i nisam mu psovo kevu reko sam ma i nemoj da seres retarde jedan
Ne mora da vraca ako ima dovoljno dokaza ono za sta se zali na tebe.... Ako imas ti nesto da se zalis na njega takodje stavi samo onoliko dokaza koliko je potrebno za kaznu.

Alon.

Player
Player
Ne mora da vraca ako ima dovoljno dokaza ono za sta se zali na tebe.... Ako imas ti nesto da se zalis na njega takodje stavi samo onoliko dokaza koliko je potrebno za kaznu.
a sta se ti mjesas ko je tebe sta pito on je isekao video i to nije fer

Dzigi

Player
Player
a sta se ti mjesas ko je tebe sta pito on je isekao video i to nije fer
Ja sam ti fino rekao i objasnio za ako te on prijavi za jednu stvar i ima dokaze 10s za tu stvar, on nema razloga niti mora da stavlja sta je bilo prije toga. Nemas ni ti razloga da me napadas i tako odgovaras kad sam fino napisao kako forum funkcionise. Z

Alon.

Player
Player
Ja sam ti fino rekao i objasnio za ako te on prijavi za jednu stvar i ima dokaze 10s za tu stvar, on nema razloga niti mora da stavlja sta je bilo prije toga. Nemas ni ti razloga da me napadas i tako odgovaras kad sam fino napisao kako forum funkcionise. Z
procitaj bolje pravila pov treba biti dulje od minutu nepravi mi se pametan tu kad neznas

Dzigi

Player
Player
procitaj bolje pravila pov treba biti dulje od minutu nepravi mi se pametan tu kad neznas
Pov ne mora biti duzi od 1 minut u koliko se na njemu nalazi dovoljno dokaza za ono sta je napisano. Procitaj ti bolje pravila i informisi se.

Patrik Melone

Best in town 👑
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji.
  • Imate 10 sati da priložite dokaze o cijeloj situaciji.

Synx

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji.
  • Imate 10 sati da priložite dokaze o cijeloj situaciji.
Sad cu da ti ga replynuem tu evo i gore ti je

Patrik Melone

Best in town 👑
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 28908 dobit će kaznu za MG
  • ID 29353 dobit će kaznu za P.Z.Z. 1.1 i G.P. 3.1
  • ID 9957 dobit će kaznu za G.P. 3.2

Status
Not open for further replies.
Top Bottom