Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1064
Players nickname
Popelina Popov
Suspect ID
6901/720
Date of violation
Dec 14, 2021
Time of violation
21:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EVVN_JQfehM

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Imate li dokaz za ovu tvrdnju?

Sa nase strane je to zvucalo ovako "Momci, povalcimo se svi u FIB, necemo da pregovaramo sa ovim ljudima, prekidam sve, cao". Administrator koji je bio prisutan vam nije dao odobrenje da napustite pljacku od trenutka kada je dosao, do trenutka kada ste vi otisli.

Pov sa nase strane, od trenutka kada je admin dosao:
pomirite se stim da ste failali, niste marili za zivot vasih ljudi sta cu vam ja sto ste da izvinete na izrazu ispali glupi i ostavili 2 coveka na krovu pa smo mi najnormalnije kao i do sada otisli po tog coveka i hteli da uradimo razmenu kao sto smo sa ostalim organizacijama do sada radili bez ikakvog problema. Ocigledno ako je nesto normalno radilo sve do sada i sada nastane problem oko toga to se vidi da je problem do vas i vase ne organizovanosti.Imam pov gde ste rekli da vas briga za tog coveka ukoliko treba postavicu.ZZZ

Urke

Player
Player
Imate li dokaz za ovu tvrdnju?

Sa nase strane je to zvucalo ovako "Momci, povalcimo se svi u FIB, necemo da pregovaramo sa ovim ljudima, prekidam sve, cao". Administrator koji je bio prisutan vam nije dao odobrenje da napustite pljacku od trenutka kada je dosao, do trenutka kada ste vi otisli.

Pov sa nase strane, od trenutka kada je admin dosao:
Cak i da nema odobrenja, a ja sam licno cuo da je rekao da mozemo otici. Mi smo skroz ispravno postupili jer ste prekrsili veliki broj pravila. Ne zelimo sa izvrsavamo RolePlay sa ljudima koji krse sama pravila da ne bi i FIB stradao zbog grupe amatera.

xtended

Player
Player
Cak i da nema odobrenja, a ja sam licno cuo da je rekao da mozemo otici. Mi smo skroz ispravno postupili jer ste prekrsili veliki broj pravila. Ne zelimo sa izvrsavamo RolePlay sa ljudima koji krse sama pravila da ne bi i FIB stradao zbog grupe amatera.

Kao prvo, sumnjam da si cuo da vam je admin dao dozvolu da napustite pljacku. Culo bi se na mom snimku da jeste, jer sam ja sve vreme bio u njegovoj nepostrednoj blizini. Stoga, mislim da je ono sto si napisao u prehodnom odgovoru laz.

Kao drugo, nisi ti taj koji odlucuje da li mi krsimo pravilia ili ne, nego admini. Admin je bio pristan i njega je trebalo da salusate, ali on od vas nije mogao da dodje do reci. Vi ste napustili mesto pljacke, pre nego sto je admin bilo sta izgovorio i doneo bilo kakvu odluku.

Urke

Player
Player
Kao prvo, sumnjam da si cuo da vam je admin dao dozvolu da napustite pljacku. Culo bi se na mom snimku da jeste, jer sam ja sve vreme bio u njegovoj nepostrednoj blizini. Stoga, mislim da je ono sto si napisao u prehodnom odgovoru laz.

Kao drugo, nisi ti taj koji odlucuje da li mi krsimo pravilia ili ne, nego admini. Admin je bio pristan i njega je trebalo da salusate, ali on od vas nije mogao da dodje do reci. Vi ste napustili mesto pljacke, pre nego sto je admin bilo sta izgovorio i doneo bilo kakvu odluku.
Ovde se ne vodi sta je admin rekao, vec sta je prekrseno. Skroz smo se pravedno povukli sa pljacke da ne bi ugrozili ceo FIB. To sto ne mozete da prebolite buduci WARN je do vas i vaseg lidera. Cmok.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu​
  • Banda Bloods ce dobiti warn za FailRP.

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom